Svađa otišla predaleko

Kralj Instagrama spavao s tuđom ženom iz osvete - sve javno objavio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naravno, fotografija je ubrzo uklonjena, a DeLuca mu je ubrzo odgovorio.

Milijunaš i playboy, kojeg nazivaju 'kraljem Instagrama', Dan Bilzerian, itekako uživa u životu prepunom golišavih djevojaka, skupocjenih jahti i raskalašenih izlazaka. No, čak i on ima one kojima smeta njegov način života, a ovako izgleda njegova osveta onima koji ga naljute.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

Dan je upao u svađu s Ryanom DeLucom, direktorom BodyBuilding.com-a, a nakon što je stvar otišla predaleko Kralj Instagrama odlučio se osvetiti.

Kralj Instagrama opet pretjeruje: U krevetu s pištoljem i golom plavušom

U krevet je odveo Ryanovu suprugu, a sliku je objavio na Instagramu uz poruku: 'Je*** sam tvoju ku**u u Guccijevim šlapama.'

Naravno, fotografija je ubrzo uklonjena, a DeLuca mu je ubrzo odgovorio.

'Imati ću više pratitelja nego Dan Bilzerian do 1. lipnja 2016. godine. Zaradit ću to dobrim djelima. Neka bude sram sve one koji prate idiote, a ne dobre ljude. Odbrojavanje može početi', napisao je.

 

 

Watch. I'm giving away a Tesla P90D with autopilot on December 1st. Direct message me if you know a teenager that deserves it.

A photo posted by Ryan DeLuca (@ryandeluca123) on

 

Dan je prethodno otkrio da ga je DeLuca nekoliko puta zvao upravo s telefona svoje supruge i vrijeđao ga, no pravi razlog svađe dvojice muškaraca nije poznat.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene