Važna za istragu

Crnogorska policija traži srpsku starletu zbog istrage oko ubojstva

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za Sorajom traga crnogorska policija. Važna im je za istragu ubojstva, a sumnja se i da prikriva važne dokaze u tom slučaju.

29-godišnja srpska starleta Soraja Vučelić važna je za sitragu ubojstva Baranina Armina Muše Osmanagića. Kurir piše kako je za njom raspisana tjeralica od strane crnogorske policije. Žele je privesti zbog sumnje kako je prekrila dokaze, pa je žele još jednom ispitati.

Pogledaj i ovo showbuzz bježao fotografima Popularnog influencera ispitali zbog smrti YouTuberice, evo što je rekao policiji o svađi o kojoj su svi pričali

Slavni nogometaš Neymar najbolja je reklama srpskoj starleti Soraji

'Točno je da je tražimo, jer nam odavno nije dostupna. Želimo da  postaviti neka pitanja za koja smatramo da su važna za istragu. Njen iskaz u Beogradu ima poprilično "rupa", tako da je želimo ponovo ispitati', pišu srpski mediji, a policija ju je čekala dok se zvijezdica nije vratila s Maldiva.

Osmanagić je ubijen ispred svog restorana 'Savoja', a Soraja je bila na mjestu događaja s još dvije prijateljice. Tada je u policijskom iskazu rekla da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebala od njega preuzeti skupi Maserati zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića jer se vjeruje da je bliska s jednim od članova te grupe iz Beograda.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene