OMG!

Courtney Love zna gdje je nestali malezijski avion - sve je i nacrtala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nestali malezijski zrakoplov već je danima glavna tema razgovora. Teoriju zavjere riješila je slavna Courtney Love?

Problematična zvijezda i udovica Kurta Cobaina, Courtney Love, na svojem je Facebooku objavila zanimljivu teoriju o nestalom malezijskom zrakoplovu. I dok cijeli tim stručnjaka, FBI, policija, i svi ostali istražitelji pokušavaju otkriti gdje je nestao avion, Love je svoju teoriju i nacrtala i objavila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Nikad razjašnjeno do kraja FBI prvi put objavio dosje o smrti glazbenika koja se dogodila prije 27 godina, neki i dalje vjeruju da je ubijen

INTERAKTIVNA KARTA Evo gdje je nestali zrakoplov sve mogao sletjeti

'Ja nisam stručnjakinja, no izbliza ovo izgleda kao avion i mrlja od ulja. Moje molitve idu obiteljima... I, izgleda kako je avion udaljen svega jednu milju od Palau Perak gdje je zadnji put i viđen. No što ja znam?', poručila je Courtney na svojem Facebooku.

Iako je Malezija u utorak odbacila kritike američkih dužnosnika da sa vladama drugih zemalja ne dijeli dovoljno informacija vezanih za potragu za zrakoplovom koji je prije više od tjedan dana nestao sa 239 putnika i članova posade, izgleda kako ova zvijezda ipak ima neke druge informacije. Ili možda ipak ne.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene