451903
451903
451903
451903
451903

PROCURILA SNIMKA Otkrio tko je holivudski pedofil, a policija ga ignorirala?

  • , 29.09.2016., 16:41
  • Autor:
  • komentara

Corey Feldman navodno je 1993. godine policiji otkrio tko ga je zlostavao te silovao njegovog prijatelja, pokojnog Coreyja Haima.

 
 
 
 
Corey Haim, Corey Feldman (Foto: Getty Images)
Corey Haim, Corey Feldman (Foto: Getty Images)

Ne jenjava priča oko nekadašnjeg holivudskog pedofila koji je zlostavljao tada dječju zvijezde, pokojnog glumca Coreyja Haima. Tabloid koji je objavio prvotnu priču, RadarOnline, sada tvrdi da su u posjedu snimke na kojoj Haimov prijatelj i kolega, Corey Feldman, policiji govori o kojem se holivudskom predatoru radi.

Otkriva, naime, tko je silovao njegovog prijatelja. Šokantna snima je, piše RadarOnline, nastala 1993. godine u policijskoj postaji u Santa Barbari, u vrijeme kada se vodila istraga protiv Michaela Jacksona, koji se tada nosio s optužbama za pedofiliju. Feldman je pred policijom rekao ime osobe koja ih je zlostavljala i silovala Haima. Jako je čudno što policija nije reagirala na optužbe, a Feldman danas ime ne želi otkriti u javnosti jer se boji tužbe.

Corey Haim, Corey Feldman (Foto: Getty Images)

RadarOnline tvrdi da se radi o jednoj od najvećih holivudskih zvijezda, obiteljskom čovjeku za kojeg nitko ne bi ni pomislio da je zlostavljač. Corey Haim preminuo je 2010. godine, no nikad nije otkrio ime svog zlostavljača. Posljedice zlostavljanja i teškog djetinjstva pratile su ga čitav život.

Corey Haim, Corey Feldman (Foto: Getty Images)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se