442205
442205
442205
442205
442205

DEMOLIRALI VILU Povraćali, urinirali i noževima uništavali

Chris Brown i njegovo društvo napravili su štetu u visinu 60 tisuća dolara.

 
 
 
 
Chris Brown (FOTO: Instagram)
Chris Brown (FOTO: Instagram)

Chris Brown opet je u problemima, no ovaj put ne zbog nasilja nad nekom osobom već nepriličnog ponašanja u vili koju je iznajmio za odmor. Naime, pjevač i njegovo društvo iznajmili su vilu na Ibizi, a vlasnik iste ga je prijavio policiji nakon što je primijetio da je kuća za odmor u užasnom stanju.

Vlasnik tvrdi da društvo nije željelo izaći nakon što ih je pokušao izbaciti. Tvrdi da su po kući povraćali, urinirali te noževima uništavali zidove.

Uz sve to, Chris Brown navodno vilu nije ni platio. Ostao mu je dužan 26 tisuća dolara, a kada se zbroji i šteta dug se diže na vrtoglavih 60 tisuća dolara. ' Zabavljamo se, ali nismo jebene životinje', na sve je rekao poznati glazbenik.

Slavni pjevač uskoro dolazi u Hrvatsku. Nadamo se da neće izvoditi ovakav nered.
 

 

 

A video posted by 1 (@chrisbrownofficial) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se