Teške traume slavne glumice

Majka joj ubila oca: "Živjeti s alkoholičarem, ne znajući kako će dan izgledati.. "

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka slavne Charlize Theron ubila je njenog oca, a svog supruga. Bio je alkoholičar i zlostavljač. Charlize je konačno komentirala sve što se događalo u njenom djetinjstvu. Nije joj bilo nimalo lako.

Tragična priča iz djetinjstva glumice Charlize Theron danas je poznata čitavom svijetu. Otac joj je bio alkoholičar i zlostavljač pa ga je njezina majka upucala u samoobrani. Tada je Charlize imala 16 godina. Gostujući kod Howarda Sterna glumica je priznala da ju je više traumatizirao život s njime, nego njegova smrt. Dodala je i da je zbog trauma iz djetinjstva morala ići na terapije pomoću kojih se konačno rješila onoga što ju je pratilo i dok je bila odrasla osoba.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Getty Images) Traumatična djetinjstva Priča o bogatima i slavnima koji su svoje živote započeli u najvećem siromaštvu ili pod okriljem obiteljskog nasilja

"Moj otac bio je alkoholičar, bilo me sram toga. Svi govore o toj pucnjavi kao nekom crnom oblaku koji se nadvio nad moj život, no ono što me više pogodilo otkad sam odrasla jest ono što sam proživljavala svaki dan, živeći u kući s alkoholičarem, budeći se ujutro i ne znajući što će se dogoditi taj dan", otvoreno je ispričala Theron.

"Nisam znala kako će mi dan izgledati, sve je ovisilo o nekom drugom i o tome hoće li ili neće piti taj dan. Osjećala sam se grozno kad je upucan. Svi smo bili. Dugo sam se pravila da se nije dogodilo, ljudima sam govorila da mi je tata poginuo u prometnoj nesreći. Tko bi ispričao ljudima što se zapravo dogodilo?", dodala je Theron. A dogodilo se to da je njen otac prijetio i napao njenu majku dok je bio pijan. Budući da ga je upucala u samoobrani, majka slavne glumice nije završila u zatvoru. Charlize se borila i šutjela o svemu sve dok jednog dana nije shvatila da bi bilo najbolje ići na terapiju i izboriti se s teškom životnom situaciju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene