Prozvao i kolegice

Šokantne tvrdnje Charlieja Sheena: Pričao o HIV-u u Hollywood

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlie Sheen gostovao je u jednoj radijskoj emisiji gdje je spominjao Lindsay Lohan, Lady Gagu, ali i neke pripadnike Hollywooda o kojima nije htio pričati.

Charlie Sheen je nedavno gostovao u australskoj radio emisiji "Kyle&Jackie O", gdje je otkrio prilično zanimljive stvari o slavnim damama. Esquire je prenio njegove izjave o Lindsay Lohan i Lady Gagi. "Jedan put na snimanju s Lindsey Lohan imali smo kantu za smeće koju smo zvali Lindsayina kanta jer je noć prije toliko tulumarila da je cijeli sljedeći dan povraćala", otkrio je glumac.

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Profimedia) Druga strana glamura Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče

Dodao je i da su nakon snimanja zajedno gledali neke epizode i tako se napili da ga je glumica stavila na spavanje i rekla mu da slatko spava. Voditelje je zanimalo i jesu li spavali zajedno, noCharlie je rekao da je sve što se dogodilo tu večer već poznato. Glasnogovornik glumice demantirao je odmah Charlieje riječi. "Ono što je izjavio se nije dogodilo. Želim Charlieu sve najbolje i nadam se da je dobro", stoji u izjavi.

Sheen se nije zaustavio na Lohan pa je nastavio i s Lady Gagom. Rekao je kako je Gaga planirala snimati spot za MTV, koji bi bio samo za one iznad 18 godina. Ideja je bila da ona glumi striptizetu i pleše gola Charlieju u krilu. Video se na kraju nije snimio, a Gaga se oko Sheenovih izjava nije oglašavala. Voditeljima je otkrio i da u Hollywoodu ima još zvijezda zaraženih HIV-om, no nisu spremne to javno priznati. Nije htio imenovati nikog. "To ću ponijeti sa sobom u grob", zaključio je glumac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene