Nije mu lako

NAJGORE IKAD Bivša već našla novog, a njemu procurile gole fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taylor Swift jučer je uhvaćena s novim dečkom, a Calvin Harris odmah je izbrisao sve tragove njihove veze. No to nije jedina nedaća koja ga je snašla.

Britanski DJ Calvin Harris proživljava najgori tjedan ikad. Nakon što je otkriveno da je njegova bivša djevojka Taylor Swift već u zagrljaju novog dečka, britanskog glumca Toma Hiddlestona, u medije je već procurila i potpuno gola fotografija slavnog DJ-a.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Tabloid Radar Online tvrdi da netko želi unovčiti činjenicu da je u posjedu takve fotografije, a na njoj se jasno vidi kako muškarac leži na krevetu i drži svoj penis. Navodno brada odgovara Calvinovoj te ima isti madež i tetovažu kakve ima i on.

Da stvar bude gora, fotografiju je Calvin navodno slao neimenovanoj šefici u glazbenoj industriji, i to dok je bio u vezi s Taylor. Ako je ovo sve i istina, Taylor se poprilično kvalitetno osvetila s svojim novim odabranikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene