457429
457429
457429
457429
457429

BUBANJ LUTRIJE U KVARU Od izvlačenja napravili komediju

  • , 17.11.2016., 18:37
  • Autor:
  • komentara

Emisija je za tren postala hit na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Loto izvlačenje (Screnshoot: You Tube)
Loto izvlačenje (Screnshoot: You Tube)

U našem susjedstvu se nije dogodilo nikad napetije, ali i smiješnije izvlačenje loto kuglica. Trebala je to biti uobičajena live emisija, no u jednom trenutku uslijedilo je neočekivano iznenađenje. Pokvario se bubanj iz kojeg se izvlače kuglice s brojevima. Uslijedila je neugodna tišina, no snalažljivi susjedi brzo su se dosjetili genijalnog rješenja.

Odlučili su pronaći osobu koja će nastaviti ručno izvlačiti kuglice. Emisija je za tren postala prava komedija. Zamolili su operatera Ivana da doskoči problemu kako bi sve bilo javno i transparentno. Stavili su masku za spavanje preko očiju, na ruku gumenu kiruršku rukavicu i izvlačenje je moglo krenuti dalje. Kroz cijeli postupak vodio ga je drugi organizator koji mu je govorio što i kako da radi.

I bez brige, sretni dobitnik je izvučen.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se