15 operacija

Uložila 450 tisuća kuna kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osim fizičkog izgleda je promijenila i svoje ime.

Britanka iz Birminghama uložila je 60.000 eura na operacije lica kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila kada je bila tinejdžerka. 30- godišnjakinja je do sada ugradila implantate u obraze, 'napumpala' usne i ugradila implantate u grudi. Čak je i operirala nos iako je imala komplikacije s disanjem. No, to je nije spriječilo. Do sada je imala 15 zahvata.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije dobro Što se događa!? Brad Pitt u dvije godine ostario četvrt stoljeća!

'Imala sam rinoplastiku i cijeli nos mi popao u sredini, jedva sam mogla disala. To mi se događa i danas kada džogiram ili nešto radim. Uglavnom, mogu disati, ali ne kao što sam mogla prije kada su mi nosnice bile veće', rekla je Star.

Osim fizičkog izgleda, Star je promijenila i ime. Zvala se Stacey, ali je to ime odlučila promijeniti kada ju je s njezinih 17 godina iz kuće izbacila njezina majka. Stacey je bila prisiljena živjeti u hostelu. Priznala je kako je mrzila svoj odraz u ogledalu jer je dosta sličila na mamu, a te operacije su bile jedini način da se distancira od svoje bolne prošlosti.

Pogledajte kako sada izgleda mlada Britanka Star.

"Ne želim uopće sličiti na nju. Otac mi je često govorio kako izgledam baš kao ona. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, svu moju nesreću i negativnost. Moja majka i ja sada nemamo nikakav odnos ni u kojem smislu. Zbog toga sam i promijenila izgled. Bila sam puna mržnje prema njoj i nisam htjela uopće izgledati poput nje. Uspjela sam to. Sada nitko ne može reći da izgledam kao svoja majka", objasnila je Star koja i dalje želi 'raditi' na sebi. Kaže kako se ni sama nekad ne prepozna u ogledalu, ali svejedno planira zategnuti lice, napraviti liposukciju i dodatno operirati grudi.

'Nastavit ću raditi promjene jer nikada nisam sretna', priznala je Britanka čiji bi dečko bio najsretniji da prekine s operacijama. 'Napravila je toliko promjena na svom licu i tijelu, ne treba više, ona je lijepa žena takva kakva je' zaključio je Sham.

Pogledajte i nevjerojatnu priču o dobnoj razlici koja je nevjerojatno kreativna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene