Nekoć slavno TV lice

U javnost procurilo tajno svjedočenje: Drogirao je žene za seks!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je do sada nijekao zlostavljanje mladih djevojka, u javnost su izašle nove informacije koje ne idu u korist slavnom Bill Cosbyju.

Bio je omiljeno TV lice i uzoran roditelj – ali, očito samo na malim ekranima. Zadnjih nekoliko mjeseci strani mediji bruje Bill Cosbyjevom zlostavljanju i maltretiranju mlađih žena koje je i seksualno iskorištavao.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Sada je Associated Press u javnost pustio informaciju s njegovog svjedočenja prije deset godine kojega je dao pod prisegom. Tužila ga je bivša zaposlenica Teple University koja je radila za njega.

Silovatelji, zlostavljači, nasilnici... Crna lista na kojoj slavni ne žele biti!

Bill je te 2005. godine priznao kako je drogirao mlade žene s kojima je htio seks, te im je tada davao ilegalnu drogu metakvalon koji djeluje na živčani sustav, a inače se daje kao sedativ depresivnim bolesnicima. Cosbyjevi odvjetnici sada se nisu oglasili o tom slučaju, no onda tu informaciju nisu puštali u javnost 'jer bi naštetila njihovom klijentu'.

77-godišnji komičar tada je se nagodio s klijenticom zbog seksualnog uznemiravanja. Desetljeće nakon tog slučaja izašlo je još nekoliko žena, među kojima su i neke poznate žene, koje su javno optužile Cosbyja za seksualno zlostavljanje, a sada bi cijeli slučaj tek mogao buknuti! 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene