451599
451599
451599
451599
451599

PSOVANJE JE LIJEK ZA DUŠU Obama kakvog još niste vidjeli!

  • , 28.09.2016., 08:15
  • Autor:
  • komentara

Prvi čovjek SAD-a kakvog do sada niste vidjeli.

 
 
 
 
Barack Obama (Foto: Getty)
Barack Obama (Foto: Getty)

Iako se kao predsjednik čini 'nedodirljivim', Barack Obama pokazao je da je i on 'samo' čovjek. Nedavno je tijekom jednog intervjua priznao kako privatno zna upotrijebiti koju psovku. Upravo to je bio dovoljan povod za stvaranje 'cenzurirane verzije' u kojoj je Barack prikazan kako (ne) izgovara niz psovki . Za kreiranje tih montiranih psovki zaslužan je američki komičar Jimmy Kimmel i njegova televizijska ekipa.

Tako su u videu prikazali neke od Obaminih najvećih govora u proteklih osam godina, a zatim su ga cenzurirali na pojedinim dijelovima na kojima se čini kako Obama psuje. Video je to koji je nasmijao mnoge Amerikance, a sigurni smo da ni vi nećete ostati ravnodušni.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se