Trebala bi dobiti Nobela

Avin tata: 'Ponosan sam, ako se seksala pred kamerama, to je iz ljubavi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njezino ponašanje je potpuno prirodno'.

Nakon što je Ava Karabatić već prvu večer u kući Velikog brata koji se snima u Srbiji spavala s Urošem Ćertićem, oglasio se i njezin tata.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić (Foto: Instagram) Naljutila putnike Ava Karabatić izazvala kaos u avionu, u pomoć joj priskočio splitski novinar

Naime, Ivica Karabatić je nakon ovih događanja dao inzervju za srpski portal Alo! rekavši kako je veoma ponosan na svju kći!

>> U 'kući' se i dalje sve vrti oko seksa

'Prezadovoljan sam Avinim ponašanjem u 'Velikom bratu'! Sve što ona radi je spontano, jer ona ništa ne radi zbog para niti na silu. Njezino ponašanje je potpuno prirodno. Vidio sam da se Ava zbližila s Urošem, on je definitivno njezin tip. Ako je spavala sa njim, onda je to ljubav, to je eksplozija, bomba! To je vanzemaljski! Ona nije imala vezu godinu i pol dana i ako je spavala s njim, onda se zaljubila i zato bi joj trebalo dati Nobelovu nagradu. Mada, po onom što sam ja vidio, ona se samo naslonila na njega, a da li je on nešto radio, ja ne znam', rekao je Ivica za Alo.

Dodao je i kako želi Srbina za zeta. 'Ako se dogodio seksualni odnos među njima, ja joj ne zamjeram. Meni je važna samo njezina sreća. I nije mi važno to što je on Srbin, nisam nacionalist. Ako je Ava sretna s njim, neće mi biti problem ni da se vjenčaju. Ništa mi neće biti problem. Avu nismo odgojili da bude nacionalist, već smo je odgojili samo da širi pozitivnu energiju', objasnio je starletin tata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene