449875
449875
449875
449875
449875

AVA KARABATIĆ Ide u Italiju razgovarati s premijerom

  • , 12.09.2016., 12:25
  • Autor:
  • komentara

Ava Karabatić preselila se u Beograd, a tamo joj se očito baš sve sviđa.

 
 
 
 
Ava Karabatić (FOTO: Instagram)
Ava Karabatić (FOTO: Instagram)

Ava Karabatić u Beogradu živi već šest mjeseci, a tamo je dobila i posao TV voditeljice. Trenutno ganja državljanstvo, no uskoro bi, postoji mogućnost, mogla preseliti u Italiju. Tamu ju, navodno, čeka filmska karijera, a trebala bi skoknuti i do Rima gdje bi se trebala sastati s talijanskim premijerom.

Ava je kazala kako je u Beogradu više vole nego u njezinom Splitu. 'Beograd je grad koji vas uzdigne, a ljudi su predivni prema meni. I u Hrvatskoj me vole, a moj rodni Split je specifičan, tamo vam ne opraštaju uspjeh. Tako je i u mojem slučaju', kazala je Ava za srpski Kurir.

Ava Karabatić (FOTO: Instagram)

Ava je kazala i kako su Srbi bolji ljubavnici. 'Nisam imala puno mladića, ali ako već moram odabrati, izabrat ću Srbe. Oni su za nijansu bolji od Hrvata', kazala je Ava koja ljubi jednog Beograđanina, a kao najprivlačnijeg političara ističe Vanju Udovičića, tamošnjeg ministra sporta.

Ava se nedavno slikala sa srpskom zastavom, a smatra da joj to u Hrvatskoj nitko nije zamjerio. Uskoro, tvrdi, odlazi u Italiju gdje bi se trebala vidjeti s njihovim premijerom, a pregovara i za ulogu u jednom filmu.
 

 

A photo posted by ava karabatic (@ava__karabatic) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se