Vrijedno se priprema

Ava Karabatić ima novo zanimanje: ''Neće biti jeftino, jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja''

Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ava Karabatić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Ava Karabatić otkrila je da slikarstvu tijekom djetinjstva nije pridavala nikakvu važnost, ali da su njezini najbliži već odavno primijetili da ima nevjerojatan talent

Avu Karabatić najviše pamtimo kao starletu, iako je ona sama isticala kako je pored toga i spisateljica i voditeljica, kao i da govori nekoliko stranih jezika. No pored svega, sada je otkrila i da se bavi slikarstvom što je zapravo, kako tvrdi, njezina najveća ljubav.

Pogledaj i ovo showbuzz Pale teške optužbe 'Ava tjednima, danima, satima smišlja što će reći!'

''Dok sam bila mala moj je talent za slikarstvo bio odlično zakamufliran kroz dječju igru. Nisam tome pridavala veliku pažnju, ali su svi oko mene primijetili da imam nevjerojatan talent. S pet godina sam dobila nagradu za svoj slikarski rad. Bila sam jako sretna kad sam se počela baviti slikanjem jer je bilo janso da je umjetnost zapravo ono što me zanima'', izjavila je Ava za Alo.rs.

Za slikarstvo kaže da je to njezin bijeg od svakodnevnih problema i stresa.

''Slikanje je moj način da se izborim s lošim situacijama. Kad misle da sam u potpunom padu, tada sam najopasnija. Iako kažu da je za slikarstvo potreban mir, meni je potrebno ludilo, a pošto sam svakako luda, imam mogućnosti da budem najbolja'', zaključila je.

Ava priprema izložbu i jedva čeka reakcije na svoje slike, a kad je cijena u pitanju, sigurna je da neće biti jeftine.

''Jeftino je znak da vam nedostaje samopouzdanja'', kaže.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene