Ponosna Karleuša

'Je** ga, omakne se nekome i lijepa riječ o meni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelenu Karleušu nahvalio je australski Cosmopolitan.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša je zbog svog ekscentričnog stila dospjela u australski Cosmopolitan. Poznati magazin ju je usporedio s Lady Gagom.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Zašto je Karleuša stala u obranu Doris Dragović!?

'Ona je najtiražnija srpska glazbena szvijezda, koja podsjeća na Lady Gagu. Poznata je od 1995. i od tada šokira publiku. Nosi ekstremne kostime koji su dobri i ima svoju liniju odjeće pod nazivom JK Wear. Bori se za ljudska prava, glasna je kada je u pitanju ateizam, demokracija i politika. Također, njeni tekstovi su provokativni', stoji u tekstu.


Srpska pjevačica svojim obožavateljima pohvalila se na društvenim mrežama. 'Nije mala stvar kada te svjetski mediji stavljaju ispred Gage', napisala je na svom Twitter profilu. 

 

 

Srbijanski mediji ali i dio publike Jelenu često prozivaju u negativnom konteksu. Upravo je zbog toga jedan od 'tvitova' posvetila njima i napisala 'Je** ga, omakne se nekome i lijepa riječ o meni.' 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene