Isprovocirali je?!

U glamuroznoj noći pokazala i više nego što je itko želio vidjeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom 12-dnevnog trajanja filmskog festivala u Cannesu, zvjezdani crveni tepih uveličala su mnoga slavna imena te toalete glumica koje su ostavljale bez daha. A Talijanka Asia Argento potrudila se da završnu ceremoniju začini svojim temperamentom.

Asia Argento, talijanska glumica i redateljica, 37-godišnja majka dvoje djece, pokazala je kako nema problema u iskazivanju svog stava pa je nasred crvenog tepiha u Cannesu, iz samo sebi poznatog razloga, paparazzima pokazala srednji prst.

Daleko je to od damskog ponašanja kojeg se još uvijek drža glumice poput Nicole Kidman i Ume Thurman, koje su sinoć također prošetale crvenim tepihom u sklopu završne ceremonije i dodjele nagrada.

No, jedino je Asia, inače veoma popularna u Italiji, očito izgubila strpljenje te se isprovocirana na svoj način obračunala s mnoštvom okupljenih fotografa i snimatelja.

Ipak, prilikom dodjele nagrada, u prezenterskoj ulozi, ova temperamentna žena ponašala se prisebno i publika je ostala pošteđena još jednog ispada.

Pogledaj i ovo showbuzz Cannes 2013. Tamarine grudi jednostavno...prkose gravitaciji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene