Ne vole svi Valentinovo

NAJGORI mogući izbor - želite li ostati bez partnera danas pogledajete ove filmove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam izbor filmova s kojima ćete vrlo vjerojatno napraviti pogrešan izbor na Dan zaljubljenih.

Nisu svi ludi da Danom zaljubljenih, nekima Valentinovo ne znači baš ništa, neke strašno živcira (osim ako niste trgovac op.a.), a neki jednostavno nisu talentirani za romantiku. Za vas koji svom partneru/partnerici želite pružiti potpuno novo Valnetinovo iskustvo, donosimo listu filmova koji će uništiti romantiku, a vašu vezu dovesti u pitanje.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''Kakvog frajera imaš!'' Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

The Lobster

Svi oni koji nemaju partnera su uhapšeni i odvedeni u hotel u kojem imaju 45 dana za pronaći srodnu dušu. Ako u tome ne uspiju, vlasti ih pretvaraju u životinju po osobnom izboru. Totalno zanimljivo.

(500) Days Of Summer

Ovo je jedan potpuno anti-ljubavni film koji nas uči da ljubav ne traje vječno i da uvijek postoji netko bolji za nas od osobe s kojom već jesmo. Pitamo se što se redatelju dogodilo.

Antichrist

Već sam naslov ovog filma govori dovoljno. Par odlazi u udaljenu kolibu kako bi obnovio vezu, ali ona postaje seksualno nasilna, a on ima čudne vizije. Pa-pa romantika.

My Bloody Valentine (sve verzije)

Nakon ovog filma više vam nikada neće pasti na pamet slaviti Valentinovo, a vjerojatno nećete ni imati s kim. Pametnom dosta.

The St. Valentine’s Day Massacre

Hm, da, Al Capone i Dan zaljubljenih baš i ne idu zajedno. Već u naslovu možete vidjeti kako se radi o prilično krvavom filmu snimljenom prema stvarnim događajima.

Iskreno se nadamo da smo vam uspjeli dati nekoliko dobrih savjeta kako uništiti Valentinovo.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene