'Hvala tatici'

'SMRT SIROTINJI' Objava na profilu kćerke srpskog poduzetnika zgrozila javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Anika Đurašković, kćerka osuđenog poduzetnika Mile Đuraškovića, pohvalila se novim automobilom. Tvrdi da su joj smjestili degutante riječi.

Može li gore? Bahatost nekad nema granica, ali kćerka srpskog poduzetnika Mila Đuraškovića, prevršila je svaku mjeru. Naime, mlada Anika pohvalila se na Instagramu i Facebooku skupim automobilom, koji je dobila od oca.

I dok na svom Instagramu nije uz fotografiju stavljala nikakav komentar, na Facebooku se, piše Blic, prilično osramotila svojim statusom. 'Hvala najboljem tatici!!! Sirotinja koja misli poljuvati, neka me gleda! Smrt sirotinji!', napisala je Anika.

Nakon što je shvatila što je napravila, Anika je izbrisala i status i fotografiju, no bilo je prekasno.

Naravno, postoji i mogućnost da je djevojci netko sve smjestio.

Nakon što je priča izašla u javnost, Anika je na Facebooku objasnila da su Srbi ljubomorni, a njen profil hakiran. 'Žalosno je što se Srbi udružuju samo kad je neko prozivanje u pitanju (najčešće izazvano ljubomorom), a kada je humanitarna akcija u pitanju, ili nešto tome slično, ti isti ljudi se ne oglašavaju. Btw, profil mi je bio hakiran, objave nisam pisala ja', rekla je Anika, koja je spornu fotografiju zadržala na svom Instagramu, koji je u međuvremenu zaključala za javnost.

Inače, obitelj Đurašković živi u velikom luksuzu, u vili od 1000 kvadrata, ima poslugu, frizere, masere, privatni prijevoz i osiguranje na raspolaganju. I dok je njezin otac zbog malverzacija osuđen na sedam godina zatvora, Anika uživa u punom luksuzu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene