457311
457311
457311
457311
457311

Voditeljici puknuo vodenjak usred emisije, a njezina reakcija će vas iznenaditi

  • , 17.11.2016., 11:35
  • Autor:
  • komentara

Nitko nije ni slutio što će se dogoditi.

 
 
 
 
Vicky Fritz (Screnshoot: YouTube)
Vicky Fritz (Screnshoot: YouTube)

Da ne znamo, ne bi nikad pogodili kako je britanska voditeljica Victoria Fritz sve do jučer bila u 9.mjesecu trudnoće, a danas je već postala majka male bebice.

S punim pravom možemo reći kako je Vicotria Fritz zbilja predana svom poslu. U visokom stupnju trudnoće, ležerno je odrađivala svoj posao kao i inače, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje. Puknuo joj je vodenjak. Iako bi vjerojatno gotovo svaka žena, sve ostavila i odjurila u bolnicu, Victoria je uspjela ostati smirena i do kraja odraditi svoj posao.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se