Kopija Kate Middleton

NA GRANICI BIZARNOG Daje bogatstvo kako bi bila klon

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amerikanka Amanda Bell do sada je već dala pravo malo bogatstvo kako bi što više nalikovala na Britanku Kate Middleton.

Amanda Bell iz Los Angelesa javno priznaje kako je supruga princa Williama njezin uzor u svemu što radi. Amerikanka je do sada potrošila pravo malo bogatstvo kako bi što više nalikovala na Britanku Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

"U protekle četiri godine potrošila sam oko 20 tisuća kuna kako bih kupila kopiju odjeće koju Kate nosi', kaže.

Ponekad znam otići kod frizera i reći mu da mi napravi frizuru kakvu ima Kate i onda se zaista osjećam kao ona. Pratim svaki događaj na koji ona ide, a posebno obratim pažnju što nosi', kaže Amanda.

'Volim kupovati stvari koje podsjećaju na princezu, a za haljinu koju je Kate nosila u Mumbaiju dala sam čak dvije i pol tisuće kuna', dodaje. 

 

 

Amerikanka je dodala da je Kate postala ikona stila i da žene širom sveta lude za njenom odjećom, samo da ne žele to priznati.

 

 

The Duke and Duchess today joined The Queen and members of @theroyalfamily for the annual #GarterDay service at St George's Chapel, Windsor. The Order of the Garter is the oldest and most senior Order of Chivalry in Britain, established by King Edward III nearly 700 years ago - The Duke became the 1000th Knight in the Register in 2008 PA

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Amanda je počela kopirati princezin stil još 2012. godine nakon što je u jednom lokalnom dućanu pronašla replike njenih haljina.

"Moj stil oduvijek je podsjećao na Katein, tako da je ovo što sada radim sasvim prirodno za mene. Otkako sam ju počela kopirati, nekako sam dosta naučila o dizajnerima i brendovima.. U svemu ovome me dosta podržavaju i dečko i roditelji i smatraju da mi ovaj stil baš odgovara', dodaje 21-godišnja Amanda.

Njezine fotografije postale su pravi hit na društvenim mrežama, ali kako kaže, pažnja joj paše i osjeća se zaista posebno što je uspoređuju s njezinim idolom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene