Twitter kontroverza

Što se događa s teen zvijezdom? Ovim slikama zabrinula je javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi je znaju kao nekadašnju dječju zvijezdu, ali u posljednje vrijeme njezino ponašanje - nikome nije jasno!

Amanda Bynes, koja je osvojila svijet glumeći u teen filmovima poput  'What a Girl Wants', 'Big Fat Liar' i drugima, daleko je od simpatične djevojke koja je nasmijavala javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz OMG Objavila fotku i 'počastila' ga epitetima: 'Kakva ružna faca!'

No 27-godišnja glumica u posljednje vrijeme putem Twittera 'šalje' zbunjujuće dojmove: prvo je uzrokovala pravu lavinu reakcija kada je napisala 'Live fast die young', te uz taj citat priložila svoju fotografiju grudi, a zatim je objavila fotku Jay-Z-ja te dodala: 'Kakva ružna faca!'.

>> Objavila fotku i 'počastila' ga epitetima: 'Kakva ružna faca!'

Nedavno je objavila nove fotografije koje su najviše zabrinule američku javnost, ali i medije. Amanda se htjela pohvaliti svojom novom frizurom i izgledom, stoga je pozirala u grudnjaku!

'Nova frizura! Dobro, nemam šminke, ali jeste skužili kako sam se nadebljala! Sada imam 60 kilograma, a moram imati ispod 50!', napisala je Amanda ispod fotki. Ubrzo nakon toga, objavila je i fotografije u toplesu! Što je Amanda ovim slikama htjela poručiti, ostaje misterija!

Mnogi su komentirali kako Amanda ne izgleda baš najbolje: mršavo tijelo i veliki podočnjaci se ističu u prvom planu. Već duže vrijeme američki mediji nagađaju kako s Bynes nešto nije u redu, te tvrde da će krenuti sličnim stopama Lindsay Lohan - te završiti u svijetu droge i alkohola.

Uz to, nekadašnja dječja zvijezda je imala još problema: uhićena je zbog vožnje u pijanom stanju, a jednom je i udarila u drugi automobil te pobjegla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene