452138
452138
452138
452138
452138

NAPADNUTA TIJEKOM KONCERTA Vukao je za kosu nasred pozornice!

  • , 04.10.2016., 08:10
  • Autor:
  • komentara

Mlada pjevačica napadnuta je dva puta u manje od tjedan dana.

 
 
 
 
Ally Brooke napadnuta na pozornici (Screenshot: Video)
Ally Brooke napadnuta na pozornici (Screenshot: Video)

Grupa 'Fifth Harmony' doživljava sjajan uspjeh otkako je pobijedila na američkoj verziji 'X Factora' 2012. godine. No, sa slavom koju su mlade cure priželjkivale stigla je i ona negativna strana. Posebno ovih dana pjevačica Ally Brooke osjeća koliko je nekad teško biti slavan.

Mlada djevojka dvaput je fizički napadnuta u razmaku od nekoliko dana. Naime, cure su nastupale u Mexicu kada je Ally napao nepoznati muškarac, njezin obožavatelj. Izletio je iz publike i zaskočio Ally, povukao je za kosu zbog čega je ona u konačnici pala na tlo. Srećom, ništa se strašnije nije dogodilo, a pjevačici su odmah u pomoć pristigli zaštitari koji su dečka uklonili s pozornice.

Fifth Harmony (Foto: Getty)

Pročitajte i nove detalje oko napada na Kim Kardashian.

Sve to dogodilo se pred očima tisuća u publici, koji su sve snimili i fotografirali. Prije ovog incidenta, Ally je na aerodromu u Mexicu oduševljeni obožavatelj zgrabio te se jedva oslobodila. Kasnije je na Instagramu napisala da je sve u redu, no i da se prestrašila.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se