Bulimija?

Brat otkrio nove detalje oko smrti Amy Winehouse

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Konačni rezultati obdukcije oko smrti Amy Wihehouse objavljeni su početkom siječnja ove godine, a sada se oglasio i brat slavne pjevačice koji tvrdi da je Amy umrla od bulimije!

Amy Winehouse preminula je u srpnju 2011. u svom domu u Camdenu u Londonu, a u siječnju ove godine obdukcijom je pokazano da je slavna pjevačica preminula zbog trovanja alkoholom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sramotna greška policije Nestao izveštaj o uzroku smrti Amy Winehouse

>> Objavljeni su konačni rezultati obdukcije o smrti Amy Winehouse

No oglasio se i njezin brat Alex Winehouse koji se u razgovoru za britanske novine Observer otkrio nekoliko novih detalja u životu slavne Amy.

'Zasigurno bi umrla zbog načina života kojeg je vodila. Ali ja ne isključujem bulimiju s kojom se borila od svoje 17. godine. Većina njezinih prijatelja je patila od ovog poremećaja prehrane, ali su se uspjeli izvući. Da nije imala bulimiju, bila bi fizička jača i time imunija, no ona nije htjela pričati o tom problemu', otkrio je Alex.

Amy je imala svega 27 godina kada je umrla. Nje više nema, no njezina glazba i dalje je živa. Kako bi pomogao onima koji pate od bulimije i anoreksije, njen brat Alex osnovao je poseban fond iz kojeg se financiraju razne udruge za prevenciju i borbu protiv ove psihičke bolesti.

Bulimija je poremećaj u prehrani gdje oboljeni namjernim povraćanjem izbacuju hranu iz sebe. Bulimija, poput anoreksije, pogađa uglavnom mlade žene. Prosječna dob u kojoj se znakovi bulimije prvi put pojavljuju je od 12 - 20 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene