Evo zašto!

Glumac 'pukao kao kokica': ''Nabit ću nogu u tvoju je**** stražnjicu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baldwin je nakon homofobnog i nasilnog ispada poticao svoje fanove da se prijete novinaru na kojeg se okomio.

Glumac Alec Baldwin izazvao je skandal na Twitteru i to zbog svojih homofobnih izjava upućenih Georgeu Starku, novinaru Daily Maila.

Pogledaj i ovo showbuzz POGLEDAJTE VIDEO Pjevačica pukla i derala se na fanove: 'Odje**** više od mene!'

Naime, Alec je poludio nakon što je Daily Mail objavio članak o njegovoj supruzi Hilariji nakon sprovoda Jamesa Gandolfinija u kojem je novinar napisao da je Hilaria objavljivala statuse na Twitteru prilikom posljednjeg oproštaja od slavnog glumca.

>> Kći jedne od najljepših žena na svijetu - 'Ja nisam moji roditelji'

Hilaria je na svom Twitteru pisala o sitnicama vezanim za prvu godišnjicu braka tijekom sprovoda, ali Alec i Hilaria su  kategorički demantirali da se to dogodilo u vrijeme sprovoda.

No, Alecu to nije bilo dovoljno pa je ogorčeni glumac na svom profilu, koji je sad već obrisan, napisao niz kontroverznih statusa upućenih novinaru: 'Naći ću te George Stark, ti mala toksična (gay) kraljice, i onda ću te sjeb***', potom je napisao: 'Nabit ću svoju nogu u tvoju je**** stražnjicu' pa je onda nastavio: 'Koliko ovog sra** ljudi moraju podnijeti? S ovakvim lažima svakog dana', a onda je sve 'zaokružio' statusom: 'Netko je napisao da je moja žena 'tweetala' tijekom sprovoda. Hej, to nije istina. Ali ja ću 'tweetati' na tvom sprovodu'.



Baldwin je još poticao svoje fanove da se prijete novinaru koji je nakon toga imao zatrpan Zid na Twitteru, a oglasila se i prozvana Hilaria koja je napisala: 'Za vašu informaciju, ne vjerujem u nošenje telefona na sprovode, nikad nisam niti ću ikad'.



Već su ga izbacili iz aviona, a kćeri se javno ispričavao

Ovo nije prvi ispad slavnog glumca. Tijekom 2002. godine, nakon rastave od Kim Basinger svoju tada 11-godišnju kći nazvao je 'nepristojnom, bezosjećanoj malom svinjom', a onda se ispričavao zbog toga.

Incident se dogodio i krajem 2010. godine kad je nasrnuo i udario šakom jednog fotografa New York Daily Newsa.

Tijekom 2011. godine dogodio se i treći icident, tad je Alec izbačen iz aviona jer nije htio isključiti mobitel pa se posvađao s osobljem i htio se potući, a onda je na Twitteru stjuardesu nazvao 'umirovljenom učiteljicom tjelesnog odgoja iz katoličke gimazije iz 1950-ih godina'.

Ovo nije ni prvi Alecov incident 2013., početkom godine nasrnuo je na fotografa New York Posta, a on tvrdi da je glumac imao i rasistički ispad te mu k tome još i vikao: 'Nadam se da ćeš se ugušiti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene