Nova drama

Ako ste mislili da ste sve Kardashiane već upoznali, varate se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezino ime je Ellen Kardashian, udovica je i treća supruga Roberta Kardashiana koju je oženio prije nego li je preminuo.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Samo su bliske Promijenile su spol, žive zajedno, no ona tvrdi kako nema ništa s 46 godina starijom prijateljicom

Kim i Khloe, koje je Robert dobio u braku s Kris, uputile su oštre kritike tatinoj supruzi nakon što je ona objavila detalje iz njegovog dnevnika za magazin In Touch. Sestre tvrde kako je sve to izmišljeno a Ellen želi medijsku pažnju i novac.

>> Velika kosa, mini bikini: Ovo je jedna od prvih fotki sa snimanja!

'Bila sam s Robertom skoro pet godina. Vjenčali smo se dva mjeseca prije nego li je umro 2003., a planirali smo imati i veliko vjenčanje. Na maloj ceremoniji imali smo lijepi obred, njegova cijela obitelj je bila tamo. Tužno je što kažu da lažem, a bile su tamo i vidjele koliko je njihov otac bio sretan taj dan', počela je Ellen.

Ellen tvrdi da one nemaju pojma ni kada je Robert točno umro! Robert je umro od raka 30. rujna , znači prije devet godina. Ellen pak želi naglasiti tu činjenicu jer njegove kćeri stalno govore da je umro prije deset godina. Prije nekoliko dana u američkim medijima je izašla još jedna tajna iz njihovih života. Pisalo se kako je mama Kris tukla svoju djecu kada su bila neposlušna, a u Robertovim dnevnicima sve je zapisao.

>> 'To su gnjusne laži, koje su sramotne i nekusne!'

Glasnogovornici obitelji Kardashian tvred kako 'nikada do sada nisu čuli za Robertove dnevnike, tako da su te optužbe smiješne i lažne'.

Khloe je pak napala Ellen putem Twittera: 'Prije deset godina moj otac je premnuo, a ona je sada proglasila bankrot pa sada prodaje lažne priče! Nadam se da će ti novac dobro služiti u paklu!'

No Ellen se brani. Kaže kako je nakon Robertove smrti morala otplatiti svije hipoteke na kuće. 'Prije dvije godine sam uz savjet odvjetnika prepustila kuću banci i potpisala bankrot. To je istina', tvrdi Ellen. 'Nemam ništa skrivati. Ja nisam govorila ništa ružno o njima. Da je samo o novcu riječ, ovo bi napravila prije devet godina', dodaje.

Očito je ovo tek početak medijskog prepucavanja Kardashiana…

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene