Ljuti Aca

Priveden slavni pjevač! Istukao fotoreportera motikom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aca Lukas priveden je jer je napao fotografa, koji ga je čekao ispred svog doma. U međuvremenu je i pušten.

Veliki skandal dogodio se u susjednoj Srbiji nakon što je poznati pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji i kao Aca Lukas, pretukao fotoreportera jedne novine. Nakon toga, Lukas je priveden, piše Blic. Sve je počelo tako što je fotograf s novinarom stajao ispred Lukasove kuće i čekao da pjevač izađe te da ga fotografira. Lukas je u jednom trenutku izašao iz kuće te, prema riječima fotografa, nasrnuo na njih motikom.

Pogledaj i ovo Aca Lukas - 3 Evo što on misli! Srpski folk-pjevač unatoč zabranama održao je koncert u Splitu: ''Pjevao sam bez straha, a udrugama koje su bunile kažem...''

Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć, a fotoreporter je hospitaliziran zbog tjelesnih ozljeda. Unatoč tome, Aca Lukas kaže kako nije on napao fotografa, već je ovaj napao njega. Primjetio ga je, kaže, kako mu stoji ispred kuće cijeli dan, zajedno s novinarom. Kada je pomislio da su otišli, izašao je prošetati i ugledao ih. Rekao je kako ih je tada pitao što žele od njega, na što mu je fotograf prosto odgovorio.

Lukas je tražio da se fotografije koje su snimljene izbrišu, a potom je uslijedila tuča. Dodao je da je fotograf napao njega i da on ništa nije kriv. Iako medicinska dokumentacija govori drugačije, Lukas ne odustaje od svojih riječi. Tvrdi da će nevinost dokazivati dokle god bude trebalo te da je fotograf krupniji od njega pa mu nije mogao napraviti ništa nažao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene