Za dobro raspoloženje

Jedna od najprodavanijih božićnih pjesama nikada nije bila službeno hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovo vrijeme godine uvijek slušamo više-manje iste božićne hitove koje doslovno svi znaju na pamet.

Vrijeme je ljubavi i mira, veselja i sreće, a sve je to nemoguće bez glazbene pozadine i prigodnih pjesama. Donosimo vam neke od najvećih božićnih hitova svih vremena, ali i jedan koji nikada nije postao službeno hit.

Pogledaj i ovo Franka Batelić, Sementa Rajhard, Žanamari (FOTO: Pixell) Evo što su tražile Otkrivamo što su neke od najzgodnijih Hrvatica pisale Djedu Božićnjaku, nevjerojatno je što im se sve ostvarilo

Pjesme koje će smanjiti blagdanski stres

Da vas sada pitamo da nabrojite barem pet božićnih pjesama sigurno bi prvo naveli 'All I want for Christmas is you' Mariah Carrey, vjerovali ili ne, ali ta pjesma nije među najprodavanijim božićnim singlovima iako je definitivno jedna od najizvođenijih. Ni sama Mariah nije vjerovala da će pjesma postati toliko popularna.

Jedan od najprodavanijih, ako ne i najprodavaniji božićni singl je pjesma 'Do they know it's Christmas' u izvedbi Band Aida koja je doživjela i nekoliko različitih obrada.

'Mary's boy child', pjesma nekada jako popularne grupe Boney M, spada među najprodavanije, ali i najizvođenije božićne pjesme.

Ogroman božićni hit 'Last Christmas' grupe 'Wham' uistinu svi znaju, ali baš ta pjesma nikada nije postala službeni hit, jer, vjerovali ili ne, nikada nije došla do prvog mjesta glazbenih top ljestvica. To i onako nije važno jer već punih 30 godina ova pjesma dominira radio valovima diljem svijeta u ovo doba godine.

A za našu dušu dodajemo i jednu noviju božićnu pjesmu koja će sigurno postati blagdanski klasik. Leona Lewis i 'One more sleep'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene