440966
440966
440966
440966
440966

BALKANSKA MAKARENA Može li konkurirati velikom hitu devedesetih?

  • , 22.06.2016., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Rada Manojlović objavila pjesmu Makarena – ime je isto kao i veliki hit devedesetih, može li imati i takav uspjeh?

 
 
 
 
Macarena/Makarena (Foto: Youtube)
Macarena/Makarena (Foto: Youtube)

Pevačica Rada Manojlović snimila je duet sa popularnim reperom Stefanom Cvijovićem Cvijom, a njihova nova pjesma nosi ime kao veliki hit devedesetih – Makarena.

Davnih je dana grupa 'Los Del Rio' napravila hit koji je odmah posta o internacionalni hit, a može li srpska verzija parirati velikoj 'Macareni'?

Macarena je odmah dobila i ples koji ide uz pjesmu, a znali su ga svi. Poslušajte 'novu verziju' i procijenite sami može li i ovo postati hit na svjetskoj razini.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se