Samo na Novoj TV

Zora Dubrovačka - priča o borbi za ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U neponovljivoj ljubavnoj priči, dvoje mladih u Dubrovniku tijekom Domovinskog rata bori se za svoje snove. Dolazi nam nova dramska serija 'Zora dubrovačka' samo na Novoj TV'!

Radnja priče 'Zora dubrovačka' smještena je početkom devedesetih, kada je Dubrovnik bio pod stalnom opsadom mjesecima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova epizoda VIDEO 1.10.1991. - Trenutak kada se sve promijenilo

Priča o ukradenoj mladosti dvoje mladih ljudi koji će zbog domovinskog rata brže odrasti i sazrjeti podsjetit će nas na snagu ljubavi. Između Mara i Judite, glavnih junaka ove priče, ljubav je rođena na prvi pogled. Glavnu ulogu utjelovila je Barbara Bilić kojoj je ovo prva velika uloga u karijeri.

>> Stiže nova serija: 'Djevojka imena Feriha' na Novoj TV!

'Drago mi je da imam toliko toga naučiti od kolega i od svog partnera, Borisa Lera koji mi je dosta i olakšao. Na primjer kad su u pitanju ljubavne scene, misliš da si dovoljno hrabar da to možeš dok se ne nađeš u situaciji nije ti baš najjednostavnije', kaže Barbara koja je utjelovila romantičnu junakinju Juditu. 

Neustrašivog Juditinog odabranika Maru glumi Boris Ler, mladi akademski glumac s respektabilnim iskustvom.

Zapažena je njegova uloga u filmu 'Circus Columbia' oskarovca Danisa Tanovića, a glumio je i u redateljskom prvijencu Angeline Jolie.

'Zora dubrovačka' doista je okupila renomiranu glumačku postavu – prvaka HNK Dragana Despota, Amara Bukvića, Vanessu Radman, Jelenu Perčin, Anu Kvrgić, Mirnu Medaković, Ivanu Horvat i Stefana Kapičića.

Cijelu priču prati i fascinantan set. Dio serije snimat će se u Dubrovniku koji je svojom ljepotom privukao i svjetske produkcije. 'To zaista izgleda vrhunski, zaista su majstori napravili posao. Ti kad dođeš u taj prostor ne možeš vjerovati da je to ustvari replika da to nije original', kaže glumac Alen Liverić.

Osim već poznatih glumačkih imena svoju priliku dobili su i mladi glumci - Ivana Horvat jedna je od njih. 'Uloga u ovoj seriji je jako zanimljiva i jako sam uzbuđena što igram tako jedan lik mlade djevojke koja je ovako samoživa i koja je baš čvrsto odlučila ostvariti sve svoje želje i svoje snove, tako da će to sigurno biti zanimljivo igrati', kaže Ivana.

A kako to izgleda i hoće li neizmjerna ljubav prevladati ratne i životne prepreke moći ćete pratiti već od jeseni na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene