Judita osjeća krivicu

Magdalena je ranjena u napadu na grad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je nekoliko dana. Maro radi kao vezist na bojišnici teško podnoseći razdvojenost od Judite. Dijana je preuzela njegov posao u Radio-klubu, uz volontiranje u bolnici i humanitarnu aktivnost. Juditi nedostaje Maro, a Magdalena joj pruža utjehu, iako je sama zabrinuta zbog neobuzdane Jane. Judita posjeti Dijanu i Šiška, koji tek sad sazna da je Judita Dživova kćer. Judita je zbunjena hladnim tretmanom koji dobije od Marovih roditelja.

Dživu pođe za rukom pomiriti se s Dešom, ali na odlasku iz bolnice sretne Dijanu, koja ga ponizi. Dživo je sad još odlučniji da između Judite i Mara ništa ne smije biti. Traži podršku od Maris koja mu je daje te brani očajnoj Juditi da ode poslati pismo Maru. Dobra Magdalena nudi Juditi da će ona poslati pismo. Odlazi do Dijane, te ju moli da pročita Juditino pismo Maru. Dijana je u dilemi.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video! Lijepi Filip iz 'Zore dubrovačke' kandidat je za program Shooting Stars 2014. godine!

>>Zora dubrovačka: Emotivan oproštaj Mara i Judite

Deša je emotivna zbog pomirbe s Dživom, te odlazi na majčin grob. Tu je nalazi Filip, koji joj pruži prijateljsku utjehu, nadajući se da će Deša shvatiti koliko mu je do nje stalo. Maro uspijeva uhvatiti neprijateljsku poruku o napadu na Grad. Van sebe je od brige za Juditu. Napad počne. U vili Menčetić vlada panika jer Magdalene nema: ona je ranjena u napadu na Grad, a Judita osjeća krivicu jer ju je ona poslala u opasnost.

Dok Judita trpi Janine uvrede, ali i od svoje majke, koje ne mogu vjerovati da je Judita tražila od Magdalene da nosi Maru pismo, Dživo odvozi ranjenu Magdalenu u bolnicu gdje je Deša previja te odluči da mora prenoćiti. Magdalena se ponovo bezuspješno suprotstavlja Dživu i otkriva svoje prave razloge izlaska iz kuće. Dživo poludi i postaje sve odlučniji da žene iz kuće pošalje u Italiju.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene