Ovo je ludo

Kreće show o kojem će svi pričati: ''Zaiskrilo je, rađaju se ljubavi''

Ženim sina (FOTO: PR) Ženim sina (FOTO: PR) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina (FOTO: PR) +0 Ženim sina (FOTO: PR) Galerija

Potraga za najboljom snahom počinje. Večeras u 22:15 na programu Nove TV pogledajte prvu epizodu prve sezona showa Ženim sina? Smijeha, uzbuđenja i dobre zabave sigurno neće nedostajati. Mi znamo što vam donosi prva epizoda.

Četvorica kandidata krenula su u potragu za srodnom dušom. I već u prvoj epizodi možda ih pogodi Amorova strelica jer ih očekuje upoznavanje s djevojkama. Na scenu prvo stupaju mame jer one najbolje poznaju svoje sinove. Kreće ''Ženim sina''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ženim sina vraća se na male ekrane - 13 Koja je ona prava? Show ''Ženim sina?'' večeras na malim ekranima: Saznajte detalje treće sezone!

Majke i sinovi su uzbuđeni. Svi se nadaju sretnim ishodima, no što nas sve očekuje najbolje zna glavna urednica emisije.

''To je onaj najbolji trenutak, u kojem majke i sinovi upoznaju naše kandidate i moram vam reći da je već zaiskrilo i da se lagano rađaju ljubavi. Tako da će biti jako interesantno.'', otkrila je urednica Ines Sigečan.

Ženim sina (FOTO: PR) Ženim sina (FOTO: PR)

Show će se posebno pratiti i zbog omiljene voditeljice Irine Čulinović koja je potvrdila riječi urednice.

''Sve što se događa na setu je izrazito uzbudljivo, pozitivno i smiješno. Nama je toliko smiješno po cijele dane. Iako situacija je ozbiljna, ljudi su ovdje zaista da bi se upoznali i da bi možda među nekima zaiskrilo, a to se već zaista počelo događati'', kazala je Irina.

Ženim sina (FOTO: PR) Ženim sina (FOTO: PR)

Gledatelji mogu očekivati, prije svega, puno puno zabave, puno smijeha, puno intrige, poneku suzu možda, a sigurno veselja i smijeha neće nedostajat.

Ne propustite večeras Ženim sina!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene