Novinarka pretjerala?

VIDEO Vrijeđanje na crvenom tepihu: 'Sigurno i smrdi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novinarke su imale zadatak komentirati izgled zvijezda, no ovo je možda ipak malo pretjerano.

Popularna glumica i pjevačica Zendaya Coleman poznatija samo kao Zendaya proslavila se ulogom u seriji Shake It Up. I iako je mlada nada omiljena među tinejdžerima diljem svijeta, našla se na meti onih koji ne misle tako. Na ovogodišnjoj je dodjeli nagrade Oscar novinarka Giuliana Rančić imala poprilično uvredljive komentare po pitanju izgleda mlade zvijezde.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta (Foto: Instagram) Zanosna plavuša Vladarica travnjaka seksi tijelom zapalila tribine i navijačima pomutila razum

Sve je počelo kada su voditeljice E!-ja komentirale izglede osoba koje su dolazile na crveni tepih, a za oko im je zapela Zendayjina frizura.

Giuliana je prvo rekla da joj se sviđa Zendayjin stil odijevanja, no kasnije je ipak zaključila da je njezina frizura preglomazna za njezinu liniju te se grubo našalila da zasigurno smrdi po eteričnom ulje pačulija ili marihuani zbog dreadlocksa. Dreadlocksi su vrsta frizure, koja predstavljaju korijene rastafarijanaca, a postoji nekoliko metoda koje se koriste da bi se stvorili dreadlocksi. Trljanje vunenom vestom ili šeširom, trajni dreadovi, te začešljavanje i uvijanje.

VIDEO Neugodan trenutak koji su svi vidjeli – svađa na crvenom tepihu!

Kao odgovor na javno vrijeđanje njezinog izgleda, Zendaya je na svom Twitteru objavila dugačko pismo kojem je odgovorila novinarki.

'Postoji granica između smiješnog i nepoštivanja. Reći da 18-godišnja djevojka smrdi po eteričnom ulje pačulija ili marihuani je ne samo veliki stereotip nego je i jako uvredljivo. Nemam inače običaj odgovarati na negativne komentare, ali neke se stvari jednostavno ne mogu ignorirati.

Rancic nije gubila vrijeme i odmah se ispričala mladoj glumici.

'Draga Zendaya žao mi je što sam uvrijedila tebe i druge. Komentar se odnosio na tvoj boemski stil i nije imalo nikakve veze s rasom', napisala je novinarka na Twitteru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene