Prava ili privremena?

OČAJNE OBOŽAVATELJICE: 'Zašto tvoje lijepo lice, zašto?!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši član 'One Directiona' Zayn bacio je u očaj milijune obožavateljica fotografijom koju je objavio na Instagram profilu.

Jedva su preživjele njegov odlazak iz grupe 'One Direction', a sada ih je opet bacio u očaj jednom tetovažom. Čini se kako sama tetovaža nije upitna već mjesto na kojom je napravljena. Naime, Zayn Malik pohvalio se novom tetovažom na Instagram profilu koja se nalazi na njegovom licu. Rekacije obožavatelja nisu bile baš najbolje. Kritizirali su samo izvedbu tetovaže, a cure su pale u očaj jer je pjevač 'uništio' svoje lijepo lice.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) prava drama Kraj ljubavi jednog od najljepših parova: Prije godinu dana dobili su dijete, a prekinuli su nakon teških optužbi njezine mame

Uz fotografiju je napisao 'Like I Would', što je naslov njegovog novog singla. Uz crzež ptice, na tetovaži se nalaze i slova M.O.M. što je dodatno zbunilo obožavatelje iako neki tvrde kako se radi o naslovu njegovog albuma 'Mind Of Mine'. Ono što svih najviše muči je pitanje radi li se o pravoj tetovaži ili samo onoj privremenoj koju je napravio čisto u promotivne svrhe.

Bila prava ili ne, tetovaža je bacila u očaj milijune obožavateljica koje su svoju tugu i bol podijelile na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene