Na naslovnici

Zagrepčanka Kristina Tadić novo je Kozmo lice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Između stotina prijavljenih djevojaka izabrano je ovogodišnje KOZMO lice! Žiri u sastavu Tihana Harapin Zalepugin, Juraj Zigamn i Ivan Turčinov, nakon teškog zadatka Zagrepčanki Kristini Tadić otvorili su vrata modnog i beauty svijeta!

Između stotina prijavljenih djevojaka osamanestogodišnja Zagrepčanka Kristina Tadić izabrana je za KOZMO lice 2014. godine. Najveća hrvatska drogerija omogućila je pobjednici modno snimanje pred objektivom najboljeg hrvatskog modnog fotografa Gorana Matijašeca, prekrasnu haljinu modnog dizajnera Juraja Zigmana, naslovnicu kataloga Beauty by KOZMO za mjesec lipanj, KOZMO proizvode Beauty UK, Depend i Organix.

Pogledaj i ovo showbuzz nova kolekcija Kozmetički brend Depend u Kozmo privukao poznate dame

Sementa Rajhard otkrila tajnu svojeg savršenog osmijeha!

'Presretna sam i zahvaljujem žiriju koji je upravo mene odlučio proglasiti najboljom. Čestitam i svim drugim djevojkama koje su se prijavile na ovaj izbor jer sve smo mi pobjednice. Oduvijek mi je želja bila vidjeti kako izgelda pravo modno snimanje i zahvaljujem KOZMU što mi je to omogoućio i ostvario moje snove. Prekrasna haljina Zigama u mojoj će garderobi imati posebno mjesto!', izjavila je uzbuđena Kristina Tadić.

Žiri je i ove godine imao vrlo težak zadatak, između stotinu prijavljenih djevojaka modna agentice Tihana Harapin Zalepugin, modni dizajner Juraj Zigman i predstavnik drogerije KOZMO Ivan Tručinov upravo su mladu Kristin proglasili najboljim licem ove godine, te joj na taj način omogućili ulazak u beauty i modni svijet Hrvatske.

Kristinina se karijera nakon ovog izbora nastavlja u modelingu! Članica žirija gđa.Tihana Harapin Zalepugin odmah je nakon izbora zapazila mladu Zagrepčanku te ju je pozvala u svoju Talia agenciju, što je Kristina i prihvatila. Osim nje, gđa.Harapin Zalepugin za suradnju se obratila još nekolicini djevojaka koje su ušle u top 20 izbora KOZMO Lice s naslovnice i za koje smatra da imaju modnog potencijala. Nadamo se da će upravo ove djevojke postati nova lica u modnom svijetu i uspješno zakoračiti u modni svijet!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene