Senzacija

VIGOR Slavonci koji poput munje osvajaju publiku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na društvenim mrežama njihovi su spotovi pregledani milijuni puta. Vigor je bend čije vrijeme dolazi, a već su osvojili dobar dio ove regije.

Sve popularnija osječka šestorka zvana Grupa Vigor u zadnje dvije godine puni dvorane i klubove diljem Hrvatske i Slovenije. Rasprodani koncerti od Međimurja, Istre, Dalmacije, Slavonije, Zagorja pa do ljubljanskog Tivolija ( 8 tisuca) i Arene Stožice ( 10 tisuca) dokaz su koliko su traženi diljem regije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

 Ovo su najtalentiraniji blizanci na svijetu

Kraljica vrućih videa - Severina zavodi od 1990.

Svakim novim singlom osvajaju top ljestvice na kojima su pretplaćeni na prva mjesta. Sve je počelo singlom Još fališ koji broji 7 milijuna pogleda na You Tubeu i koji je brzinom munje grupu Vigor pretvorio u jedan od najpopularnijih i najtraženijih hrvatskih bendova. Upravo im taj singl donosi diskografski ugovor s izdavačkom kućom Campus u vlasništvu Miroslava Škore. Te iste 2014. godine, upravo za taj singl, osvajaju i nagradu za Hit godine na Narodnom radiju s kojim su doslovno pomeli konkurenciju.

Djed Božičnjak u FOLK izdanju

Slijedi singl 'Da sam ja on' s 5 milijuna pogleda. Pjesma je to koja je u slovenskom radijskom eteru najslušaniji i najemitiraniji singl u zadnjih deset godina. Nakon tih velikih hitova slijede ih također hitovi Divna i Mala zvijer čije brojke također premašuju milijune klikova na Youtube-u, a radio postaje se natječu tko će imati veći broj emitiranja. Vigor predstavlja novi singl 'Život je raj' s kojim su najavili izlazak svog debitantskog albuma. Spot za pjesmu snimljen je u Milanu u čuvenom talijanskom cirkusu Medrano.

Glazbu za novu pjesmu je radio Danijel Jazbec, stihove Mario Roth i Škoro, a aranžman Ivica Murat. Vigor čine Sebastijan Novoselec, Goran Djurković, Žarko Marinović, Stjepan Rudinski, Robert Jaman i Mario Roth. Bravo dečki!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene