Pokreni se!

VIDEO Vježbajte s nama: Novi trening s Marijem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danas Vam kineziolog projekta POKRENI SE! Marijo Anić Kremić u petominutnom treningu predstavlja vježbe za prsa i ramena.

Iako je petak i svi jedva čekamo završiti posao i započeti vikend, odvojite nekoliko minuta i posvetite se vlastitom tijelu. Pokrenite se zajedno s nama.

>> VIDEO Vježbajte s nama: Marijo Anić Kremić i pokreni se!

VJEŽBEZA PRSA I RAMENA

Zagrijavanje:

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se! Glumica Mila Elegović poslala snažnu poruku!

1. ispruženim rukama kružimo prema naprijed pa prema natrag, u svaku stranu po 10 puta. Ovom vježbom zagrijavamo rameni obruč.

2. jednu ruku podignite iznad glave, a drugu stavite uz tijelo, obje ruke su vam stalno ispružene. Mijenjajte ruke gore- dolje i pri tome svaki put se podignite na prste. Ponovite 6 puta svakom rukom. Ovom vježbom razgibavamo mišiće prsa.

3. ruke ispružite ispred sebe, 2 puta ih prekrižite i onda ih raširite u stranu. Ponovite 6 puta. Ovom vježbom zagrijavamo mišiće prsa.

Glavni dio treninga:

1. Vježba za prsa: spustite se u sklek, stisnite trbuh i stražnjicu. Iz tog položaja izvedite sklek i onda lijevu ruku podignite u zrak na način da tijelo zarotirate za 90°, pogled za rukom. Opet se vratite u sklek, izvedite sklek i sad podignite desnu ruku u zrak. Izvedite 10- 15 ponavljanja.


2. Vježba za ramena: postavite se u položaj piramide, privucite stopala što bliže rukama tako da vam je stražnjica najviša točka. Pete neka vam budu u zraku i spuštajte se poput sklekova. Napravite 10 ponavljanja.

3. Vježba za prsa: nalazite se u položaju skleka. Napravite sklek i nakon skleka raširite pa skupite noge. Pri tome je jako važno da vam kukovi ne „propadaju,“ a da kukovi ne bi „propadali“ stisnite trbuh i stražnjicu. Izvedite 10 ponavljanja.

Istezanje:

1. desnu ruku savijte i postavite je iza glave, a lijevom rukom gurajte desnu ruku prema dolje. Zadržite taj položaj 15- 20 sekundi pa promijenite ruke. Ovom vježbom istežete mišiće stražnje strane nadlaktice.

2. Naslonite jednu ruku na nekakav oslonac i zarotirajte cijelo tijelo u suprotnu stranu. Zadržite 15- 20 sekundi pa istu stvar učinite drugom rukom. Ovom vježbom istežete mišiće prsa.

Sportsko – edukativno, zabavni projekt POKRENI SE! poziva Vas u Dubrovnik, Pulu, Zadar, Hvar i Zagreb. Pridružite nam se i vježbate s nama na atraktivnim lokacijama na kojima ćemo i zajedno snimiti sportsku razglednicu koja će obići svijet i predstaviti Hrvatsku u novom svijetlu, atraktvinu, punu pozitivne energije i osviještenih ljudi.

>> VIDEO Vježbajte s nama: Jutarnji trening s Marijem!.

Pridružite nam se u jednom od gradova ovog ljeta, najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene