Zlatni globusi

Veliki povratak Adele nakon poroda - očekuje se na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pop zvijezda Adele trebala bi doći na svečanost dodjele Zlatnog globusa na Beverly Hillsu u nedjelju, što će biti njezino prvo pojavljivanje u javnosti pošto je u listopadu rodila sina.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Adele i Dwayne Johnson - 1 Kakva večer! Adele se zarumenjela zbog muškarca kojeg je jedva čekala upoznati, a onda je baš od njega doživjela fantastično iznenađenje!

Organizatori dodjele te ugledne nagrade rekli su da će 24-godišnja britanska pjevačica sudjelovati na svečanosti kao nominirana pjevačica. Njezina naslovna pjesma 'Skyfall' za najnoviji istoimeni film o Jamesu Bondu natječe se za Zlatni globus u kategoriji najbolje pjesme.

Pjevačica veoma popularne pjesme 'Someone Like You' rodila je u listopadu svoje prvo dijete iz veze sa Simonom Koneckim, a nakon toga nije se pojavljivala u javnosti.

>> Neke zaštite noge, druge grudi - ona pak nešto posve drugačije!

Izvođač je i koautor pjesme za 'Skyfall' koji je u kinodvoranama već ostvario zaradu od milijardu dolara, a njezin je album "21" u prosincu je već drugu godinu zaredom najprodavaniji album u Americi.

Na svečanosti koja će se održati 13. siječnja Adele će se naći u društvu najvećih filmskih i televizijskih hollywoodskih zvijezda, među kojima će biti i voditelji George Clooney, Jennifer Lopez i Meryl Streep te nominirani umjetnici Jon Hamm, Ben Affleck, Daniel Day-Lewis, Helen Mirren, Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway i Kevin Costner.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene