Fashion Week

Vedrana Linardić kao diva starog Zagreba - tko se ne bi okrenuo?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekadašnji gospodski Zagreb, štih pravih Zagrebačkih kicoša i zagrebačkih elegantnih dama, glavna su tema novog Fashion Weeka.

Nova kampanja Kaufland Fashion Weeka Zagreb snimljena je u vintage ozračju nekadašnje najveće pozornice društvenog života Gradske kavane, današnjeg Johanna Francka, ekskluzivne lokacije gdje se i održava ovosezonski Fashion Week i koja je uspjela, barem na trenutak, udahnuti duh starog Zagreba.

Pogledaj i ovo Twins (Foto: PR) More, plaža i ljeto BIPA Fashion.hr: Modni dvojac Twins vodi vas na retro putovanje u Dalmaciju

Pobjeda hrvatskog filma u Cannesu bila je prilika da se svijetu predstavi i domaći dizajn

Glavna uloga kampanje, već tradicionalno, pripala je jednoj od najljepših Hrvatica, ovoga puta prekrasnoj Vedrani Linardić koja je zablistala u duhu dive starog Zagreba i uspjela utjeloviti svu onu ljepotu, stas, temperament, šarm, stil i odvažnost tadašnjih Zagrebačkih frajla te osvojiti mladu gospodu Purgere, glumce Juru Radnića, Luju Kunčevića i Ardijana Hasanija u čijim se pogledima iščitava fascinacija ženskom ljepotom, ljubav i obožavanje.

Za Vedraninu šik čipkastu klajdu (haljinu) zaslužna je zagrebačka modna dizajnerica Marina Lacković Larie čije ćemo modele gledati i u ovoj sezoni KFWZ-a. Da mladi glumci, ujedno i manekeni njegove ovosezonske revije, budu jako hercig pobrinuo se Toni Rico, make up potpisuje Kristina Atletić za Profokus uz Nyx kozmetiku, za feš frizuru zaslužna je Rene Inglese za Frizerski salon Rene, a fotografije je snimio poznati fotograf Hrvoje Serdar.

Jedan dan, puno stila: Tko se bolje nosi – Zagrepčanke ili Beograđanke?

'Obzirom na cijeli koncept ovosezonskog Kaufland Fashion Weeka Zagreb, prikazivanja kolekcija u najužem krugu modnih znalaca i klijenata te mjesta održavanja u samom srcu Zagreba, i kampanja je u tom retro duhu nekog prošlog vremena. Poznato je kako su se nekada, upravo na ovim kultnim štengama (stepenicama), u ovom istom prostoru odvijale neke od najprestižnijih modnih revija renomiranih domaćih modnih dizajnera pa je nekako bilo logično da ove stepenice odigraju i ključnu ulogu u našoj kampanji' izjavila je Sarah Josipović, direktorica Fashion Weeka Zagreb te nadodala: 'Ovu sezonu sva pažnja usmjerena je isključivo na Hrvatske dizajnere i hrvatski dizajn, kao što i sama humanitarna kampanja glavnog partnera FW, Kauflanda poručuje - iz Hrvatske s ljubavlju'

Još je ostalo svega nekoliko dana do Fashion Weeka Zagreb, koji se i ovaj put organizira pod pokroviteljsktvom grada Zagreba i TZ grada Zagreba, s partnerima Kaufladom, Erste Plavim i HOK osiguranjem, naime Fashion Week će se održati 8. i 9 lipnja u samom srcu Zagreba, na glavnom zagrebačkom trgu, na kultnoj lokaciji kavane Johann Franck, a netom objavljen ovaj zanimljiv koncept pobudio je ogromnu zainteresiranost medija, ali i VIP gostiju koji žele pratiti revije iz prvih redova.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene