Ima i posebnu zahvalu

POVRATAK U 90-e Vratila je na početak karijere i potpuno osvojila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica nije krila oduševljnje svojom dvojnicom koja ju je vratila na početak karijere.

Nema zadatka koji fenomenalna Žanamari ne može sa stilom odraditi. Dokazala je to još jednom svojim jučerašnjim nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato" koji nas je vratio u devedesete.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP - 8 jeste li vidjeli ovaj video? Još svi pričaju o zubima koji su Miji Negovetić ispali dok je pjevala, javila joj se čak i Vanna zbog viđenih prizora!

Žanamari nas je podsjetila na popularnu dance grupu E.T. i s guštom otpjevala pjesmu "Ne traži ljubav" koju je u orginalu izvodila Vanna.

Nastup svoje "dvojnice" pomno je pratila i Ivana Vrdoljak Vanna koja za Žanamari ima samo riječi hvale.

"Odlična je bila Žanamari, doduše, kada te imitira lijepa žena koja zna pjevati, zadovoljstvo je zagarantirano. Htjela bih se zahvaliti Goranu Navojcu na odličnom komentaru o vulkanu ispod odmjerene vanjštine, tako i ja to nekako doživljavam. Iako nije bilo potrebe za puno vizualnih intervencija, i bez tona bih pogodila da se radi o meni. Baš fora!", zaključila je zadovoljna Vanna.

Maestralne vokalne sposobnosti očarale su i Tomu in Der Muhlena. "Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen“ zadovoljno je komentirao Tomo.

Pred natjecateljima je novi tjedan s novim transformacijama, a njemu se posebno veseli upravo Žanamari jer joj je gljiva dodijelila legendarnog Princea u kojeg će se Žana s guštom transformirati.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite našu službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene