Zajedno na kupanju

Uživali u pjenušavoj kupci - što će starija sestra reći na ovo?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što se dogodilo ispod vode, ostaje ispod vode ....

Američki su se mediji raspisali o ovoj neobičnoj situaciji – Scott Disick i Khloe Kardashian zajedno uživaju u pjenušavoj kupci.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 1 skrivala grudi kosom Blicevi fotoaparata razotkrili situaciju ispod prozirne haljine najpristojnije slavne sestre, no ovaj put se prikazala u drugačijem svjetlu

Fotografiju su oboje objavili na svom Instagram profilu, a Scott je u opis napisao: 'Lord i njegova Lady'.

Dok se suprug Kourtney kardashian za tu priliku odlučio obuči prsluk za spašavanje, Khloe je kao prava spasiteljica obukla crveni jednodijelni kupaći kostim.

Soctt i Kourtney u braku su već sedam godina i zajedno imaju dvoje djece i sve zanima kako će slavna pripadnica obitelji Kardashian reagirati na ovu fotografiju, piše Daily Mail.

Slavnog je partijanera često opijanje došlo glave – Scott Disick završio je u bolnici zbog trovanja alkoholom. Povod žestokom opijanju bilo je slavlje njegovo rođendana koji je bilo krajem svibnja.

Tulumi konačno uzeli danak – završio u bolnici!

Prema pisanju TMZ-a Scott bio je s prijateljima u noćnom klubu u Hamptonsu gdje je popio toliko alkohola da su njegovi prijatelji mislili da je drogiran. Završio je u bolnici gdje je hitno liječen.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što ga je Kourtney izbacila iz njegove kuće u Hamptonsu i uzela njihovo dvoje djece Mason i Penelope i otišla na vjenčanje sestre Kim Kardashian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene