Ispričao svoju stranu

'Ja sam dobra osoba s velikim srcem - nisam ovo zaslužio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklih nekoliko tjedana bilo je poprilično burno za mladog pjevača.

Justin Bieber je prvo dva sata kasnio na koncert u Londonu, zbog čega su fanovi otišli svojim kućama. A drugo, nakon koncerta u Londonu skoro se potukao sa paparazzom koji ga je isprovocirao.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet zajedno? Što želi poručiti? Objavio fotku s (bivšom) djevojkom pa je obrisao!

Sve to je bilo i više nego potrebno da Bieber stigne u medije, i to u lošem kontekstu. Šuškalo se kako ima problema s agresivnim ponašanjem, drogama... Stoga je Bieber odlučio svemu stati na kraj, i na Instagramu je objavio pismo u kojem je ispričao svoju stranu priče.

>> Sramotno ponašanje 19-godišnjaka: 'To je naprosto ogavno!'

'Svi u mom timu mi stalno govore, uvijek novinare drži sretnima, ali ja sam umoran od stalnih laži koje u posljednje vrijeme kruže medijima. Tvrde kako idem na rehabilitaciju, i kako je moja obitelj razočarana sa mnom. Moja obitelj je iznimno ponosna, i ništa oni nisu krivi, pa moji djed i baka ni ne znaju kako kontaktirati medije i da žele.

A o rehablitaciji da i ne govorim, molim vas. Ako svi vjeruju da trebam ići na odvikavanje od droge, to je njihova osobna glupost. Imam 19 godina, pet albuma je bilo na prvom mjestu ljestvice i vidio sam cijeli svijet. Imam 19 i postigao sam sve o čemu sam mogao sanjati, imam 19, i mora da je to nekim ljudima prestrašno, tako da pomisle kako je ovo tek moj početak. Znam koliko sam talentiran i glavu ću držati uspravno. Znam tko sam, i opet znam tko ne želim biti.

>> Prijetio i htio se tući: 'Jeb*** ću te prebiti!'

Moja poruka je vjerovati, i iskreno uopće me nije briga ako ne vjerujete u mene, jer ja sam taj koji vjeruje u sebe. Moji prijatelji vjeruju u mene, moja obitelj vjeruje i moji fanovi vjeruju, i pogledajte gdje me to dovelo...

Pišem ovo sa osmijehom na licu i ljubavlju u srcu. Iz prve ruke vam pokazujem kako se osjećam – ja sam dobra osoba sa velikim srcem, i nisam zaslužio sav negativni publicitet. Marljivo sam radio kako bih došao ovdje gdje sam sada, i moj rad neće tu stati - sve ovo nije lako. Naljutim se ponekad, pa čovjek sam. Griješit ću, i iz njih ću nešto i naučiti. Ali sva ljubav koju mi dajete pobjeđuje negativnost, volim vas, hvala', napisao je na svom Instagram profilu Justin Bieber.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene