Fanovi ljuti

NOVI HAKERSKI SKANDAL - ukradene fotografije Kendall i Harryja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj put žrtva hakera bila je majka pjevača Harryja Stylesa. Hakeri su sa njenog 'iclouda' ukrali fotografije mladog para.

Neke do sada ne objavljene fotografije Kendall Jenner i Harryja Stylesa procurile su na Twitter nakon hakerskog napada na 'icould' Harryjeve mame Anne Cox. Nećete vjerovati, ali većina fanova bila je razočarana kada je saznala izvor fotografija jer su se nadali nekom kompromitirajućem materijalu.

Pogledaj i ovo Harry Styles Ovakog ga nismo vidjeli! Omiljeni glazbenik u samo dva mjeseca pretvorio se u mačo frajera, baš se potrudio transformirati nakon prekida sa starijom glumicom!

Ipak radi se tek o fotografijama prijatelja, obitelji i uživanja na raznim lokacijama. Neki su fanovi pak pozivali ostale da ne dijele ukradene fotografije.

Duhoviti haker objavio je twit u kojem kaže, 'Ako odem u zatvor, ovo sam napravio za Harryjeve fanove koji ne dobivaju ništa od njega'. Pa sad, i nije baš neki razlog za ugrožavanje nečije privatnosti.

Novi hakerski skandal dogodio se nekoliko dana nakon što je uhvaćen jedan od hakera koji su provalili u račune elektroničke pošte popularnih zvijezda poput Jennifer Lawrence i Kim Kardashian, te ukrali golišave fotografije i videe. Američka agencija FBI objavila je kako su priveli 36-godišnjeg Ryana Collinsa, te kako je on potpisao nagodbu priznavši krivnju za 'neautorizirani pristup zaštićenom računalu radi dobivanja informacija'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene