Preslatki i talentirani

OVO JE HIT Učenici O.Š. Lipik napravili svoj show TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osnovna škola Lipik pokazala je da ima bezbroj talenata, a mi ih očekujemo na audiciji za Supertalent koja će se održati ovog vikenda, subotu i nedjelju, u HNK Osijek.

Drugu godinu zaredom Osnovna škola Lipik u okviru akcije „Smijeh je lijek-izbacimo nasilje zauvijek“ organizirala je imitaciju glazbenog showa „Tvoje lice zvuči poznato“-na svoj način. Tijekom zabavnog showa na pozornici u holu škole 28. siječnja nastupilo je 15 malih izvođača i imitatora poznatih lica s domaće i strane glazbene scene, a ove godine učenicima su se pridružili učiteljice i učitelji sa svojim glazbenim izvedbama. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Ni ovaj show na kojem su nastupali učenici Osnovne škole Lipik nastalog po uzoru na dobro poznati televizijski show Nove TV nije bio bez glazbenog žirija. Glazbeni dio nastupa ocjenjivala je profesorica Jadranka Radonić-Sirovica, koreografiju odnosno plesno-scensku izvedbu učiteljica Lionella Brisinello te kostimografiju učiteljica Sanda Ivanović. Pred njima je stavljen težak zadatak da ocijene svakog kandidata s ocjenama od 1 do 5 kao na nastavi jer su poslije svakog nastupa brojna publika i navijači izvođača pokušavali izražavanjem svoje naklonosti utjecati na članice žirija. Ponekad im je bilo teško odoljeti da ne podlegnu utjecaju navijača i promijene odluku… Među učenicima iz nižih razreda pobijedila je Staša Kukić s izvedbom hita švedske grupe ABBA, Antonia Pleša s izvedbom pjesme iz „Ledenog kraljevstva“ osvojila je drugo te mali kauboj Alojzije Majstorović treće mjesto. Prošlogodišnji pobjednik među nižim razredima Teo Duvnjak oduševio je publiku i žiri s imitacijom Brune Marsa i osvojio prvo mjesto ispred drugoplasirane Klare Rajković te trećeplasirane Antonele Šubert. Nagradu publike osvojile su Lucija i Tara s izvedbom hita Maje Šuput „Svatovska“

Učenicima su se ove godine pridružili i učitelji pa su tako atmosferu na početku showa podigle Sanda Ivanović kao Zdravko Čolić s Romanom Štimac, Marinom Bistrović i Lionellom Brisinello kao Lokicama. Na završetku, nakon što su malim izvođačima podijeljene nagrade, talijansko-njemačka izvedba Ede Feketea i Blanke Grubić dodatno je nasmijala publiku poslije čega je Martina Pleše odglumila Adele.

Glazbeni show učenika i učitelja uz velik broj roditelja i mještana, pratili su gradonačelnik Lipika Vinko Kasana i predsjednik Gradskog vijeća Ivan Molnar koji su se na kraju svima zahvalili za zabavu koju su im tijekom dva sata programa omogućili.

„Ideja nam je bila objediniti Dan smijeha i Dan zagrljaja koji su nedavno bili s prevencijom međuvršnjačkog nasilja čije obilježavanje održavamo Danom ružičastih majica zadnje srijede u veljači. Naša krilatica govori: „Smijeh je lijek-izbacimo nasilje zauvijek“. Smijeh izražava mnoge vrline: entuzijazam, optimizam, dobročinstvo, ljubaznost, velikodušnost, altruizam, empatiju, radost, zadovoljstvo, sreću i dr. koje ovakvim akcijama i svaki dan tijekom nastave u školi nastojimo poticati kod naših učenika. Svjesni činjenice da je nasilje, bilo kojeg oblika, prisutno svakodnevno u svim okruženjima, odlučili smo reagirati, prevenirati, pokazati i učiti djecu neka gledaju na svijet s vedrije strane. Djeca su naše blago, stoga ovim programom podižemo svijest o problemu vršnjačkog nasilja kojemu „kontriramo“ pjesmom, smijehom i zagrljajem.“, rekla je ravnateljica Klaudija Kovač prije nego je pobjednicima poklonila zagrljaj i podijelila nagrade i zahvalnice za sudjelovanje u glazbeno-scenskom natjecanju.

 

LUCIJA BAKARIĆ I TARA BUTORAC: "Svatovska"-Maja Šuput

Posted by Osnovna škola Lipik on 9. veljača 2016
 

TEO DUVNJAK: "Uptown funk"-Bruno Mars

Posted by Osnovna škola Lipik on 9. veljača 2016
 

Učiteljica Sanda Ivanović: "Glavo luda"-Zdravko Čolić, Lokice:Romana Štimac, Lionella Brisinello i Marina Bistrović

Posted by Osnovna škola Lipik on 8. veljača 2016
 

STAŠA KUKIĆ:"Does your mother know"-ABBA

Posted by Osnovna škola Lipik on 7. veljača 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene