Carstvo Velikog Oza

U Hrvatsku napokon stigao pravi spektakl - Evo tko je osvojio karte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od ovoga četvrtka, 7. ožujka, u hrvatskim kinima i IMAX-u (dan prije nego što će se to dogoditi u SAD-u) započet će se prikazivati prvi pravi ovogodišnji filmski 3D spektakl – „Carstvo Velikog Oza“.

Riječ je o avanturističkoj komediji koja dolazi direktno iz studija Walt Disney Pictures koju je režirao proslavljeni redatelj Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man trilogija), a u kojoj su glavne uloge ostvarile holivudske zvijezde James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz i Michelle Williams. Riječ je o filmu u kojem će se publika po prvi puta upoznati s podrijetlom jednog od najpoznatijih čarobnjaka svih vremena – Čarobnjaka iz Oza.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Carstvo Velikog Oza' Dnevnik.hr donosi prvu scenu avanturističkog 3D spektakla!

Continental film vam je podijelio 5x2 kinoulaznica za film. Dobitnici su:

1. JASNA BENIĆ
2. ALEKSANDRA OGNJENA HERJAVIĆ
3. DUBRAVKO MANDIĆ
4. JOSIPA KRISTIĆ
5. BRUNA CVJETKOVIĆ

>> Carstvo Velikog Oza: Podijelili smo majice, blokiće i torbu

Osim iskusnog redatelja i odlične glumačke postave, najprodavanija glazbena umjetnica svih vremena Mariah Carey isključivo za film snimila je novu pjesmu „Almost Home“ koja je službeno objavljena prije nepuna dva tjedna. Za istu pjesmu bit će snimljen i glazbeni spot kojeg će režirati nagrađivani fotograf i redatelj David LaChapelle.

Glavni glumac James Franco za potrebe snimanja filma morao je postati pravi mađioničar pa je na set gdje se snimao film došao prije svih ostalih kako bi radio s poznatim mađioničarom iz Las Vegasa – Lanceom Burtonom. Svakoga dana, Franco je učio trikove koji su uključivali golubove i vatru kao i izvlačenje različitih stvari iz šešira, a sve kako bi svoju ulogu učinio što vjerodostojnijom. Na zagrebačkoj premijeri filma koja se održava u utorak, 5. ožujka u kinu Cineplexx City Center one East goste će prije projekcije zabaviti naš poznati iluzionist Luka Vidović.

Film „Carstvo Velikog Oza“ u hrvatska kina i IMAX stiže u četvrtak, 7. ožujka.

Sinopsis:

Nakon što Oscar Diggs (James Franco), mađioničar iz cirkusa upitnog morala, igrom slučaja iz prašnjavog Kanzasa dođe u čudesnu zemlju Oz u prvi mah pomisli da je osvojio jackpot budući mu slava i bogatstvo stoje pred nosom… Sve dok ne upozna tri vještice: Theodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rachel Weisz) i Glindu (Michelle Williams) koje nikako nisu uvjerene da je upravo Oscar čarobnjak kojeg su svi čekali. Nevoljko uvučen u problem epskih proporcija koji ima veze s carstvom Oza i njegovim stanovnicima, Oscar će morati otkriti tko je dobar, a tko zao prije nego bude prekasno. Koristeći svoje magične trikove – i uz malu pomoć čarobiranja – Oscar sebe neće pretvoriti samo u velikog i moćnog čarobnjaka, već i u bolju osobu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene