kraj sezone

VELIKO FINALE "Ovaj cirkus uljepšao mi je život"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U velikom finalu borba Lane, Ane, Mattea i Kedže, a uživat ćemo i u duetima Žanamari i Filipa, te Fila Tilena i Hane.

Prošlotjednog najboljeg izvođača Mattea Cetinskog pobjeda s transformacijom u Bareta lansirala je i u finale showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Matteo do sada bilježi čak tri pobjede u showu. Ovaj put Matteo će nastupiti kao Elvis Presley i to s pjesmom ''Viva Las Vegas''.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

''Ja sam u ovom showu ili bio super ili sam bio zadnji, ako mi uloga nije legla. No bitno je da se ljudi koji gledaju zabavljaju.'' – komentira Matteo svoje sudjelovanje. Matteo je natjecatelj koji je imao najviše samostalnih pobjeda u ovoj sezoni, a kaže da se najviše zabavljao upravo u ženskim transformacijama.

U finalnoj emisiji poznatom tročlanom žiriju pridružit će se gostujući član, popularni glazbenik Petar Grašo. Poznati pjevač kojega je u ovoj sezoni već imitirao Damir Kedžo, izvest će ''Moje zlato'', pjesmu koju je i finalist showa otpjevao još u drugoj epizodi showa. ''Mislim da sam kroz ovaj show proživio sve moguće emocije koje čovjek može proživjeti. Bilo je i zabavnih trenutaka i pucanja. '' – iskren je Damir Kedžo koji je, kaže, rušio puno barijera u svojoj glavi tijekom ovog showa.

''Da se mogu odmoriti deset dana, ja bih opet sve ponovio'' – kaže Kedžo ususret finalu u kojem će pokušati izgledati i zvučati baš kao Mariah Carey te otpjevati njezin hit ''All I want for Christmas''.

Lana Jurčević u finalnoj će emisiji biti Siniša Vuco, a hoće li joj njegov hit ''Volim piti i ljubiti'' osigurati dovoljno bodova za pobjedu tek ćemo vidjeti. Lana je imala čak osam transformacija u suprotan spol, a i sama priznaje kako su joj najdraže muške transformacije. ''Ovaj cirkus mi je toliko uljepšao život.'' – izjavila je Lana koja priznaje kako je kroz show pobijedila i neke svoje strahove. ''Ako pobijedim, ostat ću u liku i drugi dan''. – otkriva Lana.

Finalistica Ana Maras Harmander postaje Sophia Loren, a izvest će ''Mambo Italiano''. Ana je o showu rekla: ''Bilo je uspona, padova, bilo je svega. Probila sam neke svoje granice. To je bilo bacanje u vatru.'' Emotivno je svim natjecateljima žao što je kraj blizu, no zato će bez sumnje dati sve od sebe u posljednjoj epizodi sezone.

U revijalnom dijelu emisije vidjet ćemo i dva dueta, pa će tako kao Al Banoa & Romina Power zajedno nastupiti Hana Hegedušić i Fil Tilen, i to oboje transformiranih u suprotan spol. Žanamari Perčić i Filip Dizdar izvest će pak pjesmu ''Nostalgija'' kao Magazin & Lidija Horvat Dunjko. U predbožićnom raspoloženju na kraju ćemo vidjeti i zajedničku izvedbu svih kandidata treće sezone i to u pjesmi ''Sretan Božić svakome''.

Ne propustite veliko finale treće sezone hit showa Nove TV ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene