457772
457772
457772
457772
457772

POSTALI LEGENDA NA JEDAN DAN Tko je bolji miljenik žena?

  • , 21.11.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Miljenika žena u ovoj sezoni utjelovila su dva kandidata. Tko je bolje odradio ovaj zadatak?

 
 
 
 
Hana Hegedušić u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)
Hana Hegedušić u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

Zdravko Čolić sinoć je ponovno stao na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj "Tvoje lice zvuči poznato". Po drugi puta legendarni glazbenik pojavio se u emisiji, a priliku da se transformira u njega ovog puta dobila je Hana Hegedušić.

Sjajna Hana otvorila je natjecateljski dio s hitom "Glavo luda" i napravila kaos u studiju.

"Ti divno pjevaš, glumiš, a svemu tome doprinijelo je i ovo odijelo od vatrootpornog materijale i ove dlačice", kazao joj je Tomo, dok je Sandra prokomentirala divnu emociju koju je prenijela svojim nastupom. Unatoč pozitivnim komentarima žirija, Hana nije baš zablistala na bodovnoj ljestvici.

 

Transformacija u miljenika žena, sudeći prema dobivenim bodovima, puno bolje je sjela Matteu Cetinskom koji je prije tri tjedna imao isti zadatak.

Tko je bolje utjelovio Zdravka Čolića?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 120

Pogledaj sve ankete

Matteo je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme ''Ti si mi u krvi'' oduševio sve.

Zadovoljan je bio i sam Čolić nakon što je pogledao Matteov nastup.

"Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je tada legendarni glazbenik.

Matteo Cetinski, Hana Hegedušić (FOTO: Dnevnik.hr)

Koja je transformacija vas više oduševila? Tko je bolje odradio ovaj zadatak? Pogledajte video sjajnih nastupa još jednom u našoj galeriji i svoje mišljenje izrazite u anketi.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se