HOĆE LI IPAK USPJETI?

PRED NJIM JE VELIKI IZAZOV ''Teško je tu njegovu energiju skinuti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko će se boriti za titulu pobjednika ove sezone?

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju gledatelje Nove TV i ovu nedjelju, a saznat ćemo ubrzo i tko su finalisti treće sezone najpopularnijeg zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. U pretposljednju emisiju Ana Maras Harmander ulazi kao vodeća s 431 bodom, a slijedi ju Kedžo s 409. Odmah iza njega je Lana Jurčević sa 405, a poredak iza nje je poprilično gust. Hana ima 397, Filip 395, Matteo 386, te Žanamari 363 i Fil Tilen 338 bodova. Tko će se boriti za titulu pobjednika ove sezone saznat ćemo nakon nedjeljne emisije, a veliko finale nas očekuje odmah tjedan iza, 18.prosinca.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Osim Tome in der Mühlena, Sandre Bagarić i Gorana Navojca finaliste će svojim ocjenjivanjem, osim i sami natjecatelja, odrediti i četvrti, gostujući član žirija, pobjednik prve sezone i dramski trener showa Mario Petreković. Mario će u svom jedinstvenom stilu još jednom stati na pozornicu popularnog showa te najaviti svoju ulogu u predfinalnoj emisiji: ''Dolazim kao džoker žirija''.  U osamdesete će nas odvesti Fil Tilen koji će zapjevati kao Rick James. ''Karakterno si baš odgovaramo.'' – primjećuje Fil Tilen koji podsjetimo nije još do sada niti jednom pobijedio u showu, a hoće li mu pjesma ''Super freak'' to osigurati, tek ćemo vidjeti.

Bruno Mars će stati na binu showa zahvaljujući Žanamari Perčić koja ne krije oduševljenje zadatkom jer obožava ovog pjevača i poznaje sve njegove pjesme. Žanamari i sama na svojim koncertima zna zapjevati koju njegovu pjesmu no hoće li uspjeti sada zaboraviti svoju interpretaciju i uživjeti se u onu popularnog glazbenika, te baš poput njega prenijeti energiju na publiku, tek ćemo vidjeti nakon izvedbe Brunine pjesme ''Locked out of heaven''. ''Svoju ženstvenost ću poslati doma.'' – kaže Žanamari.

Matteo Cetinski će izvesti pjesmu Gorana Bareta & Majki i bit će zanimljivo hoće li ovaj natjecatelj uspjeti pronaći Bareta u sebi. ''Teško je tu njegovu energiju skinuti''- iskren je Matteo koji će izvesti pjesmu ''Teške boje''. ''Bliska mi je ta emocija.'' – dodaje Matteo koji ovaj put neće morati puno skakati pa se nada boljoj vokalnoj izvedbi. Pjesmu ''No'' Meghan Trainor izvest će Ana Maras Harmander.

Prošlotjedni pobjednik Filip Dizdar za svoj sljedeći zadatak dobio je transformaciju u Vinka Cocu. Kako Filipu ide klapsko pjevanje te hoće li mu ova transformacija omogućiti ulaznicu u finale tek ćemo vidjeti. ''To su pjesme s kojima ne smiješ zeznut. Dobio sam veliku odgovornost.'' – rekao je Filip koji će u nedjelju izvesti pjesmu ''Vilo moja''. Lana Jurčević ovaj put postaje Beyonce, a kako će Mario Petreković komentirati točku popularne pjevačice u koju je i sam bio pretvoren u prvoj sezoni, tek ćemo vidjeti. Hana Hegedušić dat će sve od sebe da nam prezentira hit grupe Wham i pjevačke sposobnosti Georgea Michaela. Lady Gaga će također stati na binu showa, i to zahvaljujući Damiru Kedži koji još jednom ulazi u cipele s visokom potpeticom.

Ne propustite predfinalnu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje u 20 sati!

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene