PJEVAČKO ČUDO

ŽESTOKA KONKURENCIJA Je li naša Mariah bila bolja i od originala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo pobjednik je treće sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Utjelovio je Mariah Carey i pobrao sve lovorike. Tko je bolje odradio zadatak?

Treća sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato" nije razočarala svoje gledatelje. Obilje smijeha i zabave nije nedostajalo, a nevjerojatne transformacije, odlična gluma i sjajne glasovne mogućnosti svih kandidata ono su po čemu ćemo pamiti ovogodišnju sezonu megapopularnog showa. Nezaboravan utisak ostavio je i Damir Kedžo koji je pobjedu odnio pjesmom Mariahe Carey ''All I Want For Christmas Is You''. Nije to bilo prvi put da je Kedžo pokazao svoju žensku stranu, ali žiri je ovog puta u potpunosti osvojio.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat i Antonia Dora Pleško - 1 Preslatki! Pogledajte kako su Antonia Dora i Luciano izgledali prije 13 godina, družili su se još kao djeca, a nešto što su tada sanjali sad je stvarnost: ''Koje su šanse da nas život ovako spoji?''

''Ti si zbilja jedno pjevačko čudo. Od početka showa od tebe sam imao velika očekivanja i apsolutno si ih zadovoljio. Mariah Carey je zbilja teško imitirati. Opet si to obavio fantastično kao i uvijek, svaka čast. Zbilja smo sretni što smo te imali“, rekao je Tomo in der Mühlen. Kakav je vama bio Kedžo? Je li bio bolji i od originala?

Glasujte u našoj anketi koja vam je izvedba bolja.

Pjesma ''All I Want For Christmas Is You', bila je bolja u izvedbi..

  • Damira Kedže
  • Mariah Carey

Ukupno glasova:

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene