456983
456983
456983
456983
456983

SVEMIRSKA IZVEDBA! Hoće li i Ana završiti na Marsu kao legendarni Mišo?

  • , 14.11.2016., 10:21
  • Autor:
  • komentara

Ana Maras Harmander rasturila je u showu "Tvoje lice zvuči poznato", utjelovivši Matu Mišu Kovača.

 
 
 
 
Ana Maras Harmander u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)
Ana Maras Harmander u showu Tvoje lice zvuči poznato (VIDEO: Dnevnik.hr)

Mišo Kovač zavladao je pozornicom showa "Tvoje lice zvuči poznato". Utjelovila ga je Ana Maras Harmander, održavši mali koncert u ulozi legendarnog Kovača. Njena imitacija bila je pun pogodak te je izazvala pravo oduševljenje. Već prvom pjesmom podigla je publiku na noge, a držala ih je u transu do kraja. Završila je nastup singlom "Nikoga nisam volio tako". Kao i pravi Mišo, Ana je dio pjesama izvela rukama! S njom je uživala je i sjajna publika, koja je bila na nogama otpočetka do kraja.

Biste li Anu Maras Harmander poslali na Mars?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 58

Pogledaj sve ankete

Budući da je nedavno objavljena vijest da će se Kovačeva pjesma slušati na Marsu, čija bi pjesma "Poljubi zemlju" mogla svirati stručnjacima američke svemirske agencije NASA, pitamo se bi li mogla i Ana proći kao zabavljačica slavnih znanstvenika. Njena izvedba također je svemirska, ravno za Mars! Slažete li se?

Odaberite najbolju TV sliku uz Vip i pratite sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Pratite i službenu stranicu showa te društvene mreže - Facebooku, Instagram, Twitter i YouTube.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se